#22 Hakim Ziyech

Dün maçı izlediğini bile sanmıyorum. Yatmış uyumuştur bu.

Ben bu saatten sonra güvenip bu adamla yola çıkmam. Plan yapmam.

Kimsenin istemediği adamı futbol ilahi gibi getirip tribünde şov yaptırırsan, hele o adam birde arapsa senin takımını şeyine sallamaması gayet doğal.

İlk defa mi ara pası atan frikik kullanan topçu geldi de takıma bu balonu böyle şişirdiler. Lincoln'ün kıçına teneke bağlanıp yollandigi sezon 9 gol 21 asisti vardı sen kimsin ulan.

Ben olsam sakatlığı düzelmeden atarım sahaya, düzeleceği varsa da düzelmesin iyice sakatlansın, sene sonu hindistan 2. Ligde takım baksın. Bu adamın futboldan yediği ekmek haram.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben bu taraftarın salaklığına katlanamıyorum artık yeminle bıktım usandım!

Adamın bileği döndü BİLEĞİ DÖNDÜ !!!!

Nerde vasat topçu var ilah ediyorlar nerede kaliteli adam var yerin dibine sokuyorlar

al 11 tane çok sevdiğin karakterli topçunun pragda içinden geçtiler!!!!

vallah keşke sevmeseydim şu kulubu ya
şu adamlarla aynı takımı tutmak çok yoruyor

Sen nasıl milli takıma gidersin he?!

Bi de bileğin dönmüş?!? Nasıl sahaya çıkmazsın altı üstü bileğin dönmüş?

Hee paranı alamadığın için sorun etmişsin. Püü hakkını aramışsın yazıklar olsun!

Neyse kendisi gelmeseydi takıma muhtemelen Avrupa Ligi'ne de gidemeyecektik.

Oyuncuyu elestirmeden önce haberi verenlere bakmanızı tavsiye ederim gs dusmani yakupgibi memet ozcan gibileri kaale almaya gerek yok

Sakat sakat oraya gitmese belki suan iyi performanslar ile taraftarla sorununu ortaliktan kaldirmis olacakti. Görende maasini milli takimindan aliyorda, ondan bizde sakatim Süper Kupa'da oynayamam deyip Milli takima gitmisti...

Ne Ziyech'ten nede Ndombele'den beklentim kalmadı açıkçası bu kadar istikrarsız performansları kalan sürede tersine çevirebilmeleri çok zor bence birkaç maçta ufak katkı sağlasalar bile olumlu karşılarım artık.

Son düzenleme:
Ziyech Falcao gibi kronikliği bilinerek getirildi. Neyse ki bonservisi alınmak zorunda değil. Ndombele de oynamayacağı bilinerek getirildi. Yönetimin bu transferlerden ders alarak devam etmesini isterim. Artık kimse eski yıldızlara tenezzül etmiyor. Bonservisli 2-3 tane atletik oyuncu bulmamız gerekir. Bir sağ bek, iki orta saha. Aslında ön tarafta komple revize edilmeli ama nasıl? Oturmuş bir kadro için bunları yapmak gerekiyor. Bu tip oyuncularla oturmuş bir kadro kurmamız mümkün olmuyor.

Chelsea opsiyonu zorunlu açıklamıştı

Ha tutmak istemezsek bir yolunu buluruz ama opsiyon zorunludur yani

ben bu taraftarın salaklığına katlanamıyorum artık yeminle bıktım usandım!

Adamın bileği döndü BİLEĞİ DÖNDÜ !!!!

Nerde vasat topçu var ilah ediyorlar nerede kaliteli adam var yerin dibine sokuyorlar

al 11 tane çok sevdiğin karakterli topçunun pragda içinden geçtiler!!!!

vallah keşke sevmeseydim şu kulubu ya
şu adamlarla aynı takımı tutmak çok yoruyor
sen çok akıllısın heralde taraftara salak diyorsun milli takıma gösterdiği özenin yarısını bize göstersin bi zahmet ne oynadı bizde şimdiye kadar

Sakat sakat oraya gitmese belki suan iyi performanslar ile taraftarla sorununu ortaliktan kaldirmis olacakti. Görende maasini milli takimindan aliyorda, ondan bizde sakatim Süper Kupa'da oynayamam deyip Milli takima gitmisti...
Uğraşma renktaş boşver 10 maçta bir asist yapar yatar ama eleştirmicen süperstar yatmaya gelen adamlardan gına geldi artık

tam hakareti hakeden bir topçu da bizden gidene kadar mecburen susacağız

Geri
Üst Alt