#22 Hakim Ziyech

Eger kalan maclarda fit olursa ve takima biraz aidiyet duygusu varsa sampiyonluk yolunda buyuk katkisi olur. Saf kalite.

saat 18:18 i 4 kere yaşamış gibi bir durum var.
Azicik aidiyet duygusu olsa bizi tek başına şampiyon yapar, maç sonu kutlamalarında bile sonradan yüzü asık geldi. Ama ligin çok üstünde bir kalite az kipirdamasi bile yetiyor

Azicik aidiyet duygusu olsa bizi tek başına şampiyon yapar, maç sonu kutlamalarında bile sonradan yüzü asık geldi. Ama ligin çok üstünde bir kalite az kipirdamasi bile yetiyor
o herfi hep öyle ama - genelde hiç öyle coşmuyor gol muhabbetlerinde - ben hiç görmedim.

kafamda olmaz artık heralde diyordum devre arası arabistan muhabbetleride çıkınca - ya da 2 günlük amsterdam turları gibi işlerde.

kazanırsak - futbola konsantre olursa sağ kanat bakmamıza gerek kalmaz yedeklemek haricinde - 8 ve 10 no ile güçlü oyun oturtabiliriz.

2 maç sonra yine sakatlanır çok bir umudum yok ama sağlam olduğu müddetçe Kerem yerine oynamalı. Solda Barış sağda Ziyek olabilir.

2 maç sonra yine sakatlanır çok bir umudum yok ama sağlam olduğu müddetçe Kerem yerine oynamalı. Solda Barış sağda Ziyek olabilir.
Barış sağda gayet iyi götürüyor. Sola geçtiğinde rakibini sırtına alma özelliğini tam kullanamaz gibi.

O yüzden işleyen sistemi bozmamak lazım.

iyisin hoşsun da bu tavırların çok gıcık, vurdum duymazlık umursamazlık

iyisin hoşsun da bu tavırların çok gıcık, vurdum duymazlık umursamazlık

Burhancan biraz sallamış olabilir o an teknik ekip başka bir şeye kızmış olabilir antrenmandaki görüntüleri genelde mutlu dün golden sonra yine mutlu biraz bana Burhan abartmış gibi geldi.

sakatlanmazsa sampiyonluğu getirir. takımın açık ara en yetenekli topcusu bu herif. ama gevsek. mac sonu kutlamalarında da göremedim nere gitti kim bilir. asabi hıyar kime tavır yapıyorsa artık.

Arab topçu almayacaksın arkadaş.

Mertens'e attığı pas çok iyiydi, keşke Mertens Torreira'ya bırakmak yerine gole çevirseydi.

Başlığına yeni girdim; olumlu düşünen tek ben değilmişim...

Kerem başlığında da belirttiğim üzere, kadroda diğerlerinden farklı ve çok önemli özelliklere sahip yegane kanat oyuncusu bu adam...

Takımın bir parçası olma niyetinden ve aidiyet duygusundan şüphe duyduğum bir oyuncuyu, feriştahı olsa istemem normalde. Ancak sözleşme şartlarından hoşnutsuz olduğu söyleniyor, maç başı vs ki kendince haklı da olabilir, detaylarını bilemiyorum...

Fiziksel durumu çok kötü olmadığı zaman defansif yönden de gayet yüksek enerji verebildiğini, FB maçında o yere göğe sığdırılamayan Ferdi' ye nefes aldırmadığında görmüştük. Ofansif yetenek paketine laf eden çarpılır zaten!..

Konuşulmalı; eğer kendine bir yer hazırlamadı ve cazip sözleşme koşulları sunulduğu zaman yüksek motivasyonla oynayacaksa, şimdiden garanti ücreti makul, bonusları bonkör bir sözleşme ile gelecek 1-2 sezon için bağlanmasını isterim. ''Fırsat'' seviyoruz ya hani, bu yaşta bu klasta adamı nereden bulup kaça alabiliriz? Fırsat arayışlarını, takım oyununa enerji katması muhtemel genç oyunculara yönlendirmek için de vesile olur hem. Hakim' i de sayarsak, kadroda yeterince 'yıldız' mevcut; kaliteli 'hamal' lar daha büyük ihtiyaç...

her takıma kafası kırık bi faslı gerekiyor.

adamda inanılmaz bir beyin var.
şikesporla yapılacak iç saha maçında mutlaka oynamalı. yoksa bi türlü şikecilere gol atamayız kontradan saçma gol yeriz

Sezon sonuna kadar 1-2 maç al, sonra da fazla uzatmadan ve kötü olmadan vedalaşalım kardeş.

Böyle oyunculara heves etmeyin. Karakteri Mertens gibi olan oyunculara heves edin

Geri
Üst Alt