Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
Eger kalan maclarda fit olursa ve takima biraz aidiyet duygusu varsa sampiyonluk yolunda buyuk katkisi olur. Saf kalite.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig sonlanana kadar faidelenmeliyiz iki taraf icin de win win olur demis idik, haydi hakim
pure class
%100 kalite
world class
saat 18:18 i 4 kere yaşamış gibi bir durum var.100% qualité
Azicik aidiyet duygusu olsa bizi tek başına şampiyon yapar, maç sonu kutlamalarında bile sonradan yüzü asık geldi. Ama ligin çok üstünde bir kalite az kipirdamasi bile yetiyorsaat 18:18 i 4 kere yaşamış gibi bir durum var.
o herfi hep öyle ama - genelde hiç öyle coşmuyor gol muhabbetlerinde - ben hiç görmedim.Azicik aidiyet duygusu olsa bizi tek başına şampiyon yapar, maç sonu kutlamalarında bile sonradan yüzü asık geldi. Ama ligin çok üstünde bir kalite az kipirdamasi bile yetiyor
Barış sağda gayet iyi götürüyor. Sola geçtiğinde rakibini sırtına alma özelliğini tam kullanamaz gibi.2 maç sonra yine sakatlanır çok bir umudum yok ama sağlam olduğu müddetçe Kerem yerine oynamalı. Solda Barış sağda Ziyek olabilir.
iyisin hoşsun da bu tavırların çok gıcık, vurdum duymazlık umursamazlık
Lig sonlanana kadar faidelenmeliyiz iki taraf icin de win win olur demis idik, haydi hakim