Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.263
- 15.880
- 2.498
Neyse ki darbe falan almadan çıktı, 75’te.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse ki darbe falan almadan çıktı, 75’te.
Bize boyle degil her.mac belli standarti olan adamlar lazimCanini isterse oynuyor cani istemese vasati gecmiyor, sezon sonu insallah biri bunu sarin alir
Nedense pek Mertens rolü verilmiyor Hakim'e, sağ kanat olarak düşünüldüğü kesin gibi. Gerçi Dries ikinci forvet rolü için çok iyi işler yapıyor, Hakim ikinci forvet değil de daha çok klasik manada bir 10 numara gibi performans verebilir diye düşünüyorum. Bu sebeple bence Dries üstad yerine düşünülmüyor sanırım.Baya iyi oynuyor ama max. 50-60 dakika oynayabilecek görüntüde
Ben olsam Mertens ile değişimli oynatırım, Mertens de daha idareli kullanılmış olur böylelikle
Ya evet ama öteki taraftan Karlos 1300 verebiliyor mu ki Mertens performansı, kaçtır o giriyor o bölgeyeNedense pek Mertens rolü verilmiyor Hakim'e, sağ kanat olarak düşünüldüğü kesin gibi. Gerçi Dreis ikinci forvet rolü için çok iyi işler yapıyor, Hakim ikinci forvet değil de daha çok klasik manada 10 numara gibi performans verebilir diye düşünüyorum. Bu sebeple bence Dries üstad yerine düşünülmüyor sanırım.
Okan hoca'nın planında maç sonlarına doğru 4-4-2'ye dönme gibi bir düşünce var benim anladığım. Belki bu plan değişir ise Hakim'in 10 numara olarak değerlendirildiği bir ileri uç işleyebilir gibi.Ya evet ama öteki taraftan Karlos 1300 verebiliyor mu ki Mertens performansı, kaçtır o giriyor o bölgeye
Mertens yerine adam koyması en zor oyunculardan biri, fakat Ziyech tembel bir adam değil, presi yönlendirecek ve oyun kuracak kadar zekası da var, şut tehdidi de var neden olmasın derim ben