#22 Hakim Ziyech

erden başkanın açıklamalarından anladığım sözleşmesi uzasa bile seneye takımda kalmayacak. muhtemelen bonservisi alınıp satılacak

Soğuk nevale. Ama şahane topçu

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

yaptığı iki üç işle göz pası sildi TBH çıkarmayınız bu herifi oyundan

Ligin en yeteneklisi. Tartışmasız

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halil'in topu kapıp gittiği pozisyonda 4-5 adım attı nefesi kesildi ilk 11 temposu yok hele ki bizim pres futboluna uygun bir temposu şu an için hiç yok mümkünse son 30 dakika oynasın.

Hiç sevemedim bu oğlanı, tamam hücumda çok iyi yetenekli ama savunma tarafı sıfır, koşmuyor bile adam

Canini isterse oynuyor cani istemese vasati gecmiyor, sezon sonu insallah biri bunu sarin alir

ileri uç oyuncularını bireysel olarak eleştirin ama ortasaha oyunumuz olmadığından (kaptırılan top ışık hızıyla atağa dönüşüyor vs.) defnasif anlamda ileri 3lü oyuncularını eleştirmek yersiz. Ortasahadakiler o gün diri ve hareketlilerse oyunu ileri yığıyoruz. değillerse hatay maçı gibi sıkıntı yaşıyoruz.

Baya iyi oynuyor ama max. 50-60 dakika oynayabilecek görüntüde

Ben olsam Mertens ile değişimli oynatırım, Mertens de daha idareli kullanılmış olur böylelikle

Baya iyi oynuyor ama max. 50-60 dakika oynayabilecek görüntüde

Ben olsam Mertens ile değişimli oynatırım, Mertens de daha idareli kullanılmış olur böylelikle
Nedense pek Mertens rolü verilmiyor Hakim'e, sağ kanat olarak düşünüldüğü kesin gibi. Gerçi Dries ikinci forvet rolü için çok iyi işler yapıyor, Hakim ikinci forvet değil de daha çok klasik manada bir 10 numara gibi performans verebilir diye düşünüyorum. Bu sebeple bence Dries üstad yerine düşünülmüyor sanırım.

Nedense pek Mertens rolü verilmiyor Hakim'e, sağ kanat olarak düşünüldüğü kesin gibi. Gerçi Dreis ikinci forvet rolü için çok iyi işler yapıyor, Hakim ikinci forvet değil de daha çok klasik manada 10 numara gibi performans verebilir diye düşünüyorum. Bu sebeple bence Dries üstad yerine düşünülmüyor sanırım.
Ya evet ama öteki taraftan Karlos 1300 verebiliyor mu ki Mertens performansı, kaçtır o giriyor o bölgeye

Mertens yerine adam koyması en zor oyunculardan biri, fakat Ziyech tembel bir adam değil, presi yönlendirecek ve oyun kuracak kadar zekası da var, şut tehdidi de var neden olmasın derim ben

Ya evet ama öteki taraftan Karlos 1300 verebiliyor mu ki Mertens performansı, kaçtır o giriyor o bölgeye

Mertens yerine adam koyması en zor oyunculardan biri, fakat Ziyech tembel bir adam değil, presi yönlendirecek ve oyun kuracak kadar zekası da var, şut tehdidi de var neden olmasın derim ben
Okan hoca'nın planında maç sonlarına doğru 4-4-2'ye dönme gibi bir düşünce var benim anladığım. Belki bu plan değişir ise Hakim'in 10 numara olarak değerlendirildiği bir ileri uç işleyebilir gibi.

Mauro
Kerem-Hakim-Barış

Minvalinde. Carlos ise, eğer Mauro çok yoruldu ise yerine alınabilir sanki. Gerçi Kasımpaşa maçı 4-4-2 planı sayesinde son dakikalarda golü bulduk ama her takıma işlemiyor bu tabi.

Galatasarayimizin en sevilen oyuncusudur. Takim arkadaslari onu tsubasaya benzetiyor cunku sahada inanilmaz isler basariyor.
Ben ise kavazakiye benzetiyorum tipki onun gibi demir gibi iradesi var.

Geri
Üst Alt