#22 Hakim Ziyech

ileri uç oyuncularını bireysel olarak eleştirin ama ortasaha oyunumuz olmadığından (kaptırılan top ışık hızıyla atağa dönüşüyor vs.) defnasif anlamda ileri 3lü oyuncularını eleştirmek yersiz. Ortasahadakiler o gün diri ve hareketlilerse oyunu ileri yığıyoruz. değillerse hatay maçı gibi sıkıntı yaşıyoruz.
Burası doğru ama eksik. Orta saha oyunumuzun olmamasının sebebi, Torr-Demirbay ikilisi olduğu kadar ve bence daha da fazla, sürekli sihirbazlık deneyen, çalım atacağım diye topu ayağına dolaştırıp rakip oyuncunun içinden geçmeye çalışan, erken ara pası-orta deneyen kanat oyuncularımız aynı zamanda. Bunu söylemek hiç hoşuma gitmiyor ama 'fosil' Tadic' in takımı oynatma yetisine sahip tek bir kanat oyuncumuz yok maalesef ve bu hususu skor katkısından çok daha önemli buluyorum...

Burası doğru ama eksik. Orta saha oyunumuzun olmamasının sebebi, Torr-Demirbay ikilisi olduğu kadar ve bence daha da fazla, sürekli sihirbazlık deneyen, çalım atacağım diye topu ayağına dolaştırıp rakip oyuncunun içinden geçmeye çalışan, erken ara pası-orta deneyen kanat oyuncularımız aynı zamanda. Bunu söylemek hiç hoşuma gitmiyor ama 'fosil' Tadic' in takımı oynatma yetisine sahip tek bir kanat oyuncumuz yok maalesef ve bu hususu skor katkısından çok daha önemli buluyorum...

Fbnin saha dizilimi bizimkinden kat kat iyi tadicin iyi gözükmesinin sebebi de o koşmasına gerek kalmıyo çünkü

Sen tadici al bizim diziliş ve anlayışta sol kanada koy babele döner koşamayacağı için

Kanatlarımızın dizilimden vs bağımsız kötü oldukları konusuna da katılıyorum şöyle kanatlarla estirdiğimiz bi periyot olmadı barış alper biraz kıpırdadı o bile çok etki etti

Fbnin saha dizilimi bizimkinden kat kat iyi tadicin iyi gözükmesinin sebebi de o koşmasına gerek kalmıyo çünkü

Sen tadici al bizim diziliş ve anlayışta sol kanada koy babele döner koşamayacağı için

Kanatlarımızın dizilimden vs bağımsız kötü oldukları konusuna da katılıyorum şöyle kanatlarla estirdiğimiz bi periyot olmadı barış alper biraz kıpırdadı o bile çok etki etti
Sebep-sonuç döngüsünü doğru tahlil etmek gerekiyor. FB nin sahaya iyi yayılmasını sağlayan en önemli oyuncu da bizatihi Tadic' tir açık ara. Sonra da görgü ve tecrübesiyle Dzeko gelir. İsmail Kartal' ın taktik dehası yahut İsmail-Krunic filan olacak değil...

Tadic koşmuyor, Zaha çok mu koşuyor; koşuyorsa ne işe yarıyor? Tadic-Köhn iş birliği bile takıma level atlatırdı. Kanat oyuncularının genç olmasını tercih ederim genellikle. Ancak böyle takım oyununu yükseltebilecek tecrübeli bir oyuncuya da hayır demem. Tecrübeli derken, 36 değil tabii; en fazla 30-32...

Tadiç falan hikaye

Schjelderup
Damsgaard
Iling Jr
Tzolis (bunu canlı izlemedim ama kağıt üstünde iyi)
Bragalı Roger (bunu da canlı izlemedim ama videoları iyi)

tarzı biri gelmeli

schjelderup tam aradigimiz sey guzel tespit bro.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu adamın bilgisayar oyunlarını andıran pas ve şut dokunuşlarına hayranım. Anccak takımı yeterince benimsemiş görünmüyor. Şunu çözebilseydik başka birşey izleyecektik...

bu fasin suyunda topraginda ne var yav ne kadar vurdum duymaz insanlar

Bu adam topçunun hası isterse 2 km koşsun yine sahada olmalı

Gollerine sevinemiyorum istesem de çünkü mutlaka en az 2 ay sakatlık molası vereceğini biliyorum

Sezon sonuna doğru kasmaya başlayacağı beklenti dahilindeydi

Helal olsun maçı döndürdü

Geri
Üst Alt