Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ne demek nerede oynayacak yapmayın gözünüzü seveyim, senin takımında sol kanat diye bir şey yokNerede oynayacak ki. Belki anca Sara'yı yedekler şu dakikadan sonra
Yatani calismayani, isine-kendine saygisi olmayani kimse tasiyamaz.Hagi dahil gördüğüm topla ilişkisi en iyi oyuncumuz benim gözümde,biraz kımıldasa ve istikrar yakalasa çok faydalı olabilir ama onu taşıyacak bir kadro ve oyun anlayışımız yok gibi malesef.
Young Boys taktiğiyle devam mı yani?Abi ne demek nerede oynayacak yapmayın gözünüzü seveyim, senin takımında sol kanat diye bir şey yok
Ziyech sağda oynayacak , zorunluluktan dolayı Barış'ı da sola atacağız
Elimizdeki kanat oynayabilen 3 adamdan birini daha kaybetmeye hiç niyetim yok benim
Ve bu rahatlık beni üzüyor açıkçası
Artık sabit bir dizilişe takılıp kalma imkanı bırakmadılar bize rtaşYoung Boys taktiğiyle devam mı yani?
Bana içinde Barış, Sara, Torreira, Icardi ve Osimhen olan ve Ziyech'i de kullandığımız bir düzen gösterebilir misin.
2-3 tane rezil rakibe karşı durduğu yerden gol atacak diye kadroda tutulacak birisi değil.Kızıyorsunuz ama ligde iş göreceği maçlar olacaktır.