#22 Hakim Ziyech

Kanat aldik diyelim gidince uzulmem kalınca gene uzulmem sayımız az

Nerede oynayacak ki. Belki anca Sara'yı yedekler şu dakikadan sonra
Abi ne demek nerede oynayacak yapmayın gözünüzü seveyim, senin takımında sol kanat diye bir şey yok
Ziyech sağda oynayacak , zorunluluktan dolayı Barış'ı da sola atacağız
Elimizdeki kanat oynayabilen 3 adamdan birini daha kaybetmeye hiç niyetim yok benim
Ve bu rahatlık beni üzüyor açıkçası

Çift forvetli hiçbir senaryoda oynayamaz. Belki 3 5 2 de 10 kullanırsak orası olabilir.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hagi dahil gördüğüm topla ilişkisi en iyi oyuncumuz benim gözümde,biraz kımıldasa ve istikrar yakalasa çok faydalı olabilir ama onu taşıyacak bir kadro ve oyun anlayışımız yok gibi malesef.

Hagi dahil gördüğüm topla ilişkisi en iyi oyuncumuz benim gözümde,biraz kımıldasa ve istikrar yakalasa çok faydalı olabilir ama onu taşıyacak bir kadro ve oyun anlayışımız yok gibi malesef.
Yatani calismayani, isine-kendine saygisi olmayani kimse tasiyamaz.

Katar'da transfer 9 Eylül'de bitiyormuş. Yani 4 gün daha transfer olma ihtimali var. Eğer yine gitmezse kalır ve yine gönülsüz şekilde oynamaya devam eder. Geçen sezon da ligin devre arası dönemi gitti gözüyle bakılıyordu. Hatta Afrika Kupası falan araya girince epeyce ümit kesilmişti ama sonra beklenmedik şekilde iyi dönüp kritik galibiyetlerde başrol oynamıştı. Yine olabilir. Tabi Katar ihtimali daha yüksek.

Gönülsüzse hem bizim kendisi açısından gitmesi iyi olur zorla tutmaya gerek yok o bağlar kopmuşsa tekrar düzelmez.

Sahada kosmuyor, yoksa kalsin derdim. Derbilerde, zor mac larda 10 kisi oynuyoruz…

Abi ne demek nerede oynayacak yapmayın gözünüzü seveyim, senin takımında sol kanat diye bir şey yok
Ziyech sağda oynayacak , zorunluluktan dolayı Barış'ı da sola atacağız
Elimizdeki kanat oynayabilen 3 adamdan birini daha kaybetmeye hiç niyetim yok benim
Ve bu rahatlık beni üzüyor açıkçası
Young Boys taktiğiyle devam mı yani?

Bana içinde Barış, Sara, Torreira, Icardi ve Osimhen olan ve Ziyech'i de kullandığımız bir düzen gösterebilir misin.

Young Boys taktiğiyle devam mı yani?

Bana içinde Barış, Sara, Torreira, Icardi ve Osimhen olan ve Ziyech'i de kullandığımız bir düzen gösterebilir misin.
Artık sabit bir dizilişe takılıp kalma imkanı bırakmadılar bize rtaş
Dizilim saha içinde , oyun içinde devamlı değişecektir
Ziyech de o dizilimlerin birinde kendine yer bulur
Geçmişi olan bir oyuncu
Gönderip yerine adam almayacaklar ona uyuz oluyorum
Takım dengesinin içine ettiler maalesef

Takımda kafa dengi adam varsa oynuyor. Hocanın yapamadığını Aurier yaptı geçen yıl.

Hiz yok, hirs yok, çalım yeteneği yok, kuvvet yok, dribbling yok, sıfıra inme yok, defansa yardim yok..
Sag kanattan ice katedip soluyla orta yapmak yada sut çekmek disinda hiçbir şey yok.

Geri
Üst Alt