#22 Hakim Ziyech

Topcu dedigin bölye olur. Oyuna girer girmez „ben futbolcuyum“ diyor. Umitliyim ins sakatlanmaz.

Kopenhag Maci disinda pek ileri cikacagimizi düsünmüyorum. Manu dahil gecis oynayan taraf biz oluruz bence. Molde bile geçisi bize oynatti rdas
İddiasına bile girerim, bolca geçiş yicez Ş liginde

Hücumda topu hızlı kullanma merakımızın 2 günde düzelme ihtimali yok.

Sol kanatta kerem sağa çekip orta yapiyordu. İcardi bu tip gelen ortaları çok seviyor ve harika da vuruyor. Şimdi aynı işi sağ tarafta kereme göre daha iyi yapabilen bir ziyeş var.

Ziyech tam senin istedigin Adam aslinda. Topa basip oyunu yavaslatacak Bol Bol. Bak bu Rashica da yoktu bence aradigimiz Adam hep ziyech gibi oyun temposunu yönlendiren bir oyuncuydu Bana göre. Defansa ne kadar yardimci olur orasini bilemem.

Ziyech tam senin istedigin Adam aslinda. Topa basip oyunu yavaslatacak Bol Bol. Bak bu Rashica da yoktu bence aradigimiz Adam hep ziyech gibi oyun temposunu yönlendiren bir oyuncuydu Bana göre. Defansa ne kadar yardimci olur orasini bilemem.
Ben Ziyech’i tartışmıyorum, öndekilerin kaptırılan toplara reaksiyonu ne kadar az olursa o kadar bize girecek, kastım o.

Defans yapan/top kapabilen oyuncu sayımız az gibi.

Reyis malum şahsında Porto ve Benfica maçlarındaki duruma düşürme ihtimali vardı bizi çok yüksek ihtimalle.Geçiş için iyi bir oyuncu keza Werder Bremen'de o zamanlar geçişi iyi oynuyordu malum şahıs da çok hızlı bir oyuncu olduğu için iyi iş yapıyordu.Ayrıca Premier Lig'deki takım savunması ve fizik gücü arasında Bundesliga arasında da çok fark var Bundesliga çok daha rahat bir lig ve o yüzden o da orada skor da yapıyordu.Çoğu özelliği vasat altı fakat çalışkanlığı üst düzeydi ama dediğim gibi CL'de gol lazım olduğunda ortalamanın da altı , güzel bek kovalar ama yani kilit açacak adam değil bence ama ikili oyunda fena değil ayrıca.Premier Lig'de 33 maçta falan 1 gol 2 asist hiç normal değil üstelik bu adam ciddi anlamda ordaki beklere baya baya da ezildi.O yüzden ben Ziyech gibi oyuncularla oynamayı daha mantıklı buluyorum.
Çok karmaşık yazdım pardon bu arada valla türkçe yazmayı unuttum biraz.

Reyis malum şahsında Porto ve Benfica maçlarındaki duruma düşürme ihtimali vardı bizi çok yüksek ihtimalle.Geçiş için iyi bir oyuncu keza Werder Bremen'de o zamanlar geçişi iyi oynuyordu malum şahıs da çok hızlı bir oyuncu olduğu için iyi iş yapıyordu.Ayrıca Premier Lig'deki takım savunması ve fizik gücü arasında Bundesliga arasında da çok fark var Bundesliga çok daha rahat bir lig ve o yüzden o da orada skor da yapıyordu.Çoğu özelliği vasat altı fakat çalışkanlığı üst düzeydi ama dediğim gibi CL'de gol lazım olduğunda ortalamanın da altı , güzel bek kovalar ama yani kilit açacak adam değil bence ama ikili oyunda fena değil ayrıca.Premier Lig'de 33 maçta falan 1 gol 2 asist hiç normal değil üstelik bu adam ciddi anlamda ordaki beklere baya baya da ezildi.O yüzden ben Ziyech gibi oyuncularla oynamayı daha mantıklı buluyorum.
Çok karmaşık yazdım pardon bu arada valla türkçe yazmayı unuttum biraz.
Ben Rashica’yı tartışmıyorum yav, Ziyech’in sol taşşağı olamaz Rashica ama takımdaki defans yapabilen oyuncu sayısı azaldı geçen yıla göre.

Özellikle geri dönüşlerde efor verecek oyuncular lazım, buradaki denge de iyi kurulmalı. Diğer türlü çok sıkıntı yaşarız.

Ben Rashica’yı tartışmıyorum yav, Ziyech’in sol taşşağı olamaz Rashica ama takımdaki defans yapabilen oyuncu sayısı azaldı geçen yıla göre.

Özellikle geri dönüşlerde efor verecek oyuncular lazım, buradaki denge de iyi kurulmalı. Diğer türlü çok sıkıntı yaşarız.
Ziyechin dönüşler iyiydi dünya kupasında baya çalışkandı.Takim savunmasını iyi ayarlarsak sorun olmaz gibi ama şuanda çok kötüyüz bu konuda geçiş yenir tabii ama biz çok ciddi yiyoruz geçişleri ve geride dizilim de kötü olduğundan dolayı her geçiş ciddi pozisyon oluyor kalede.

bir topçumuzu överken, diğer eski oyuncumuzu sırf rakibe gitti diye itin bir tarafına sokmayalım pls.

kendisi son 30 yılın en iyi 3 gs'ından birinin, ligi fb'in kafasına vura vura kazanan o güzel takımın en önemli 3 parçasından biriydi.

2000 de şampiyon olan takım oynayan takımdı oynayan takım da kastım topa sahip olan doğru pas ve basit top kaybı yapmıyordu.Bugun de takım oynayan oyunculardan kurulu oyuncular hazır olmadığı için bol gol atar bol gol yeriz ancak takımdaki oyuncuların form durumları yukarı seviyeye gelirse bu takım her takımı yenecek seviyeye sahip olur.Burdaki temel problem şu bazı maçlara Mertensin yerine Ndombele yi 8-10 gibi çift yönlü kullanıp orta saha ya destek vermemiz lazım.

Geri
Üst Alt