Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.849
- 4.400
- 1.788
Topcu dedigin bölye olur. Oyuna girer girmez „ben futbolcuyum“ diyor. Umitliyim ins sakatlanmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ŞLde geçiş yediğimizde kanatlar kovalamadı diye golü yiyince de devam edicez mi bu bek kovalama geyiğineBek kovalamadigi için benden gecer not almadi
Kopenhag Maci disinda pek ileri cikacagimizi düsünmüyorum. Manu dahil gecis oynayan taraf biz oluruz bence. Molde bile geçisi bize oynatti rdasŞLde geçiş yediğimizde kanatlar kovalamadı diye golü yiyince de devam edicez mi bu bek kovalama geyiğine
İddiasına bile girerim, bolca geçiş yicez Ş ligindeKopenhag Maci disinda pek ileri cikacagimizi düsünmüyorum. Manu dahil gecis oynayan taraf biz oluruz bence. Molde bile geçisi bize oynatti rdas
Ziyech tam senin istedigin Adam aslinda. Topa basip oyunu yavaslatacak Bol Bol. Bak bu Rashica da yoktu bence aradigimiz Adam hep ziyech gibi oyun temposunu yönlendiren bir oyuncuydu Bana göre. Defansa ne kadar yardimci olur orasini bilemem.İddiasına bile girerim, bolca geçiş yicez Ş liginde
Hücumda topu hızlı kullanma merakımızın 2 günde düzelme ihtimali yok.
Ben Ziyech’i tartışmıyorum, öndekilerin kaptırılan toplara reaksiyonu ne kadar az olursa o kadar bize girecek, kastım o.Ziyech tam senin istedigin Adam aslinda. Topa basip oyunu yavaslatacak Bol Bol. Bak bu Rashica da yoktu bence aradigimiz Adam hep ziyech gibi oyun temposunu yönlendiren bir oyuncuydu Bana göre. Defansa ne kadar yardimci olur orasini bilemem.
Reyis malum şahsında Porto ve Benfica maçlarındaki duruma düşürme ihtimali vardı bizi çok yüksek ihtimalle.Geçiş için iyi bir oyuncu keza Werder Bremen'de o zamanlar geçişi iyi oynuyordu malum şahıs da çok hızlı bir oyuncu olduğu için iyi iş yapıyordu.Ayrıca Premier Lig'deki takım savunması ve fizik gücü arasında Bundesliga arasında da çok fark var Bundesliga çok daha rahat bir lig ve o yüzden o da orada skor da yapıyordu.Çoğu özelliği vasat altı fakat çalışkanlığı üst düzeydi ama dediğim gibi CL'de gol lazım olduğunda ortalamanın da altı , güzel bek kovalar ama yani kilit açacak adam değil bence ama ikili oyunda fena değil ayrıca.Premier Lig'de 33 maçta falan 1 gol 2 asist hiç normal değil üstelik bu adam ciddi anlamda ordaki beklere baya baya da ezildi.O yüzden ben Ziyech gibi oyuncularla oynamayı daha mantıklı buluyorum.İddiasına bile girerim, bolca geçiş yicez Ş liginde
Hücumda topu hızlı kullanma merakımızın 2 günde düzelme ihtimali yok.
Ben Rashica’yı tartışmıyorum yav, Ziyech’in sol taşşağı olamaz Rashica ama takımdaki defans yapabilen oyuncu sayısı azaldı geçen yıla göre.Reyis malum şahsında Porto ve Benfica maçlarındaki duruma düşürme ihtimali vardı bizi çok yüksek ihtimalle.Geçiş için iyi bir oyuncu keza Werder Bremen'de o zamanlar geçişi iyi oynuyordu malum şahıs da çok hızlı bir oyuncu olduğu için iyi iş yapıyordu.Ayrıca Premier Lig'deki takım savunması ve fizik gücü arasında Bundesliga arasında da çok fark var Bundesliga çok daha rahat bir lig ve o yüzden o da orada skor da yapıyordu.Çoğu özelliği vasat altı fakat çalışkanlığı üst düzeydi ama dediğim gibi CL'de gol lazım olduğunda ortalamanın da altı , güzel bek kovalar ama yani kilit açacak adam değil bence ama ikili oyunda fena değil ayrıca.Premier Lig'de 33 maçta falan 1 gol 2 asist hiç normal değil üstelik bu adam ciddi anlamda ordaki beklere baya baya da ezildi.O yüzden ben Ziyech gibi oyuncularla oynamayı daha mantıklı buluyorum.
Çok karmaşık yazdım pardon bu arada valla türkçe yazmayı unuttum biraz.
Ziyechin dönüşler iyiydi dünya kupasında baya çalışkandı.Takim savunmasını iyi ayarlarsak sorun olmaz gibi ama şuanda çok kötüyüz bu konuda geçiş yenir tabii ama biz çok ciddi yiyoruz geçişleri ve geride dizilim de kötü olduğundan dolayı her geçiş ciddi pozisyon oluyor kalede.Ben Rashica’yı tartışmıyorum yav, Ziyech’in sol taşşağı olamaz Rashica ama takımdaki defans yapabilen oyuncu sayısı azaldı geçen yıla göre.
Özellikle geri dönüşlerde efor verecek oyuncular lazım, buradaki denge de iyi kurulmalı. Diğer türlü çok sıkıntı yaşarız.