- 9 Ağustos 2011
- 59.445
- 34.137
- 3.408
vuramadığı top fizik eksikliğinden. topu getirdi içeri kosu yaptı derken enerji falan kalmadı adamda.
bikaç hafta kaldı ritmini bulacaktır.
bikaç hafta kaldı ritmini bulacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çünkü 2. forvet oynattığımız adamın deli gibi pres yapması gerekiyorZaha solda oynayacaksa artık şu adamı 10 numaraya çekip Kerem zulmünden kurtulmalıyız. Gerekirse Kerem sağda oynasın ama Ziyech 10 numaraya konmalı. Herkes Ziyech'e yüklenmiş ama Kerem maçı katletti, orda olmuyor Kerem. Sağda da Ziyech'in kondisyonu oraya yetmiyor. Çözüm basit ama Okan Hoca ısrarla yapmıyor.
Al da at mı dedi, ayağından açtı yahu pası ileri attı icardi dokunamadı bile o yüzden, fiziken çok kötü 2.Belhanda sinyalleri alıyorum ne yazık ki.İcardiye al da at dedi, takımda o pası atacak 1 tane bile adam yok, oynaması lazım.
Ah ah çok dedim bu sene tututlmalı mutlaka şampiyonlar liginde çok lazım olacak, manchester münich maçları tam Zaniolo'luktu, eminim gol ya da asist yapardı fark yaratırdı.İlk girdiği pozisyonda gelişine Zaniolo gömerdi kaleye herhalde
Yine de fizik eksikliğine rağmen iyi pozisyonlara girdi
Afrika kupasına gitmesi rezalet yine de
Aynen öyle alda at dedi icardi çok ağır kaldı hatta topa arkadaki kim min jae dokundu ıcardi topa vuramadiAl da at mı dedi, ayağından açtı yahu pası ileri attı icardi dokunamadı bile o yüzden
Ne kadar çok maç yaparsa formunu o kadar hızlı bulur bu herif. Ben hem zaha hem bunun turnuva sonrası tam hazır hale geleceğini düşünüyorum. Son düzlükte de diri bir zaha ve ziyech aradığımız oyuncular olabilir. Hele avrupada falan ilerlersek yine tam o döneme denk geliyor.İlk girdiği pozisyonda gelişine Zaniolo gömerdi kaleye herhalde
Zaniolo bu takimda olsa neler olurdu acaba…İlk girdiği pozisyonda gelişine Zaniolo gömerdi kaleye herhalde
Al da at mı dedi, ayağından açtı yahu pası ileri attı icardi dokunamadı bile o yüzden, fiziken çok kötü 2.Belhanda sinyalleri alıyorum ne yazık ki.
İlk girdiği pozisyonda gelişine Zaniolo gömerdi kaleye herhalde
Pres oyunundan kasıt ne, herkes gerekli katkıyı vermez önde prese zaten eğer kasıt oysaZaniolo olsaydı sence, bu pres oyununu bu kadar iyi oynar mıydık ? Çünkü pres yapmayı bilmiyor eleman. Ha belki keremin yerinde iyi olurdu
Farklı maç mı izledik anlamadım icardi uçsa yetişemezdi o topa baya baya önüne şut şansı olmayacak şekilde bıraktı şiddetini ayarlayamadı.Evet al da at dedi, sağlıklı bir icardi de onu gol yapardı