#22 Hakim Ziyech

vuramadığı top fizik eksikliğinden. topu getirdi içeri kosu yaptı derken enerji falan kalmadı adamda.
bikaç hafta kaldı ritmini bulacaktır.

Fizik olarak toparlamasi icin Hatay'a karsi ilk 11 lutfen.
Bu cocuk tutarsa fena tutar.

Zaha solda oynayacaksa artık şu adamı 10 numaraya çekip Kerem zulmünden kurtulmalıyız. Gerekirse Kerem sağda oynasın ama Ziyech 10 numaraya konmalı. Herkes Ziyech'e yüklenmiş ama Kerem maçı katletti, orda olmuyor Kerem. Sağda da Ziyech'in kondisyonu oraya yetmiyor. Çözüm basit ama Okan Hoca ısrarla yapmıyor.
çünkü 2. forvet oynattığımız adamın deli gibi pres yapması gerekiyor

okan hoca da düşünüyordur herhalde bunları

bayerne neredeyse pozisyon vermeden yenilen hocaya akıl vermek komik geldi :D

maci cözecek pozisyonu yaratti icardi malesef atamadi

bu seviylerde bunlari atacaksin

onun disinda ruh gibiydi sahada ve baya celimsiz

düzgün bir kamp yemis ziyek ligi donunda sallar ama afrika kupasi yüzünden bu sene ancak bu seviyede görürüz bunu

fiziken dün gecenin üstüne cikmasi imkansiz bence bu sezon

Iyi oynadi

Tecrubesi ve oyun akli ile iyi isler yapti kesinlikle

Fizik olarak iyi durum da olmadigi kacirdigi pozisyon dan belli,ayak ta kalamadi

Her gecen gun daha iyi olacagi kesin

Futbol teknikten önce fizikle oynandı. Fizik yoksa teknik ise yaramaz. Ziyech ten ndombili den olmaz. Adamlar bırakmış futbolu ne zaman anlayacaksiniz

İlk girdiği pozisyonda gelişine Zaniolo gömerdi kaleye herhalde

Yine de fizik eksikliğine rağmen iyi pozisyonlara girdi

Afrika kupasına gitmesi rezalet yine de
Ah ah çok dedim bu sene tututlmalı mutlaka şampiyonlar liginde çok lazım olacak, manchester münich maçları tam Zaniolo'luktu, eminim gol ya da asist yapardı fark yaratırdı.

Ne kadar çok maç yaparsa formunu o kadar hızlı bulur bu herif. Ben hem zaha hem bunun turnuva sonrası tam hazır hale geleceğini düşünüyorum. Son düzlükte de diri bir zaha ve ziyech aradığımız oyuncular olabilir. Hele avrupada falan ilerlersek yine tam o döneme denk geliyor.

Ben turnuvanın bir çıkış olacağını bunu fırsata çevirirsek çok iyi olcağını düşünüyorum. Ha turnuvadan ölü şekilde gelirlerse zaten sıçtığımızın resmidir ikisini de postalarız yazın.

Pasları falan çok iyi ya. Her pası pozisyon yaratacak bir adam ama fizik eksikliği çok belli oluyor. Bu maçta da çekmediği şut yine lig maçında da normalde Zaha'nın kendisine verdiği pasta bildiğimiz Ziyech gelişine vurur asar o topu ama kendisini hazır hissetmediği için topu kontrol falan etmeye çalışmıştı.

Al da at mı dedi, ayağından açtı yahu pası ileri attı icardi dokunamadı bile o yüzden, fiziken çok kötü 2.Belhanda sinyalleri alıyorum ne yazık ki.

Evet al da at dedi, sağlıklı bir icardi de onu gol yapardı

Zaniolo olsaydı sence, bu pres oyununu bu kadar iyi oynar mıydık ? Çünkü pres yapmayı bilmiyor eleman. Ha belki keremin yerinde iyi olurdu

Zaniolo olsaydı sence, bu pres oyununu bu kadar iyi oynar mıydık ? Çünkü pres yapmayı bilmiyor eleman. Ha belki keremin yerinde iyi olurdu
Pres oyunundan kasıt ne, herkes gerekli katkıyı vermez önde prese zaten eğer kasıt oysa

Ki şu ana kadar da sonuç aldığımız bir oyun değil, 4 maçta önde oynadığımız süre 10 dk

Plana göre iş yapardı ama daha çok 433 oyuncusu

Evet al da at dedi, sağlıklı bir icardi de onu gol yapardı
Farklı maç mı izledik anlamadım icardi uçsa yetişemezdi o topa baya baya önüne şut şansı olmayacak şekilde bıraktı şiddetini ayarlayamadı.

Ekli dosyalar

• ziyech icardi-min.webp
    ziyech icardi-min.webp
    214,6 KB · Görüntüleme: 26
Geri
Üst Alt