#22 Hakim Ziyech

Haber doğruysa ağzının tadını biliyorsun lan aferin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haber doğruysa biz doyduk allah arttırsın sofrayı kuran kaldırsın

Çok zeki herif çok. 2 kez sola çekince üçüncüde de aynısını yapacağını sanan herif yaptığı çok iyiydi. Icardi geçen seneki Icardi olsa çok gol attırırdı ama daha ziyade Drogba lazım bu herif için. Gol manyağı yapardı

düzgün bir set oyunumuz yok. çok kenarda topla buluşuyor. biraz daha ortaya kayıp her fırsat bulduğunda şut atmalı.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

düzgün bir set oyunumuz yok. çok kenarda topla buluşuyor. biraz daha ortaya kayıp her fırsat bulduğunda şut atmalı.
Ajax'ta da böyle parladı ama takım çok hareketliydi. Araya kaçanların ayağına konduruyordu topu. Bizde herkes ayağına bekliyor topu. Kerem bile koşu atmıyor bazen.

Ajax'ta da böyle parladı ama takım çok hareketliydi. Araya kaçanların ayağına konduruyordu topu. Bizde herkes ayağına bekliyor topu. Kerem bile koşu atmıyor bazen.
oyun görüşü olarak takımdaki en iyi oyuncu bence ama dediğiniz gibi ona ayak uyduracak oyuncu yok. bu bağlantı gelişene kadar şut özelliğini kullanmalıyız. yoksa 5 kişi arasına orta yapmaktan öteye gitmiyor bizim ataklar

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamın da sürekli formsuz-mutsuz hallerinden sıkıldım artık. Ha iyileşti, ha form tuttu diye diye sezonun yarısı bitti. Günün iyilerinden sayılır ama yine kopuk kopuk oynadı. Takımdaki en kaliteli oyunculardan birisi madem, mevkii itibariyle de oyun akışkanlığını sağlamasını beklediklerimin başında geliyor. Takımın sergilediği oyundan memnuniyetsiz görüyorum, kısmen hak veriyor olsam da dediğim akışkanlığı sağlama konusunda kendisine düşen görevi ne derece yerine getirebiliyor?..

Biraz form tutup istatistik yapsa ve bizde kazandığından bir tık fazla teklif alsa kaçarak gidecek gibi, güven vermeyen bir hali var...

Takımda sadece Boey ile top alışverişi var.
Mertens sağa koşu atarsa onun önüne bırakıyor bir de.
Ha bir de sola çekip stopere orta açıyor random.

Bu ne kadar Ziyech’in problemi bu da tartışılır.
Takımda Boey, bazen Mertens dışında boş alanlara koşu atan yok, hareketsizlik var, dolayısıyla kabız ve Ziyech’in ayağına bakan bir oyun var.

Bu adamın da sürekli formsuz-mutsuz hallerinden sıkıldım artık. Ha iyileşti, ha form tuttu diye diye sezonun yarısı bitti. Günün iyilerinden sayılır ama yine kopuk kopuk oynadı. Takımdaki en kaliteli oyunculardan birisi madem, mevkii itibariyle de oyun akışkanlığını sağlamasını beklediklerimin başında geliyor. Takımın sergilediği oyundan memnuniyetsiz görüyorum, kısmen hak veriyor olsam da dediğim akışkanlığı sağlama konusunda kendisine düşen görevi ne derece yerine getirebiliyor?..

Biraz form tutup istatistik yapsa ve bizde kazandığından bir tık fazla teklif alsa kaçarak gidecek gibi, güven vermeyen bir hali var...
Topu kendi sahamızdan ileriye 3.5 dakikada çıkardığımız sürece bu adamlardan verim alamayız.

Bence dün kotuydu yav, çok göstererek çalım atti ve paslar atti.yani lakayt olduğu için kötüydü.ona rağmen asist ve gol yazabilirdi

Ziyechi taraftar seviyor şu an ama kendisinin bizi ciddiye alması için sanırım takımda iyi olmali

Hagi'yi alıp 90 dk geri koşturamazsınız. Ziyech de böyle bir oyuncu. Ziyech'e oyunun merkezi yapıp çevresini Torreira-Barış-Kerem-Boey gibi çalışkan oyuncularla değerlendirmeliyiz.

Bu konuda Okan Buruk'un yanlış iş yaptığını düşünüyorum.

Hocanın inadını kırmak zor lakin bu adamı forvet arkasında oynatmak lazım
Kaanida ortasaha oynaması gerektiğini 1 sene sonra cozmustu

Pası atamadım diye sarı kart görmesi amatörceydi yani biraz daha denk getirse kırmızı bile olabilirdi yaptığı iş saçma sapan bir tavır sevmiyorum abi böyle topçu biraz saygın olsun oynadığın takıma, paşam kızmış hadi ya rakibinin suçu mu pasının geçmemesi şu bu olmaması yaptığı her açıdan sıkıntı performansı da saman alevi misali işte bu ruh haline uygun.

Geri
Üst Alt