- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
Haber doğruysa ağzının tadını biliyorsun lan aferin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajax'ta da böyle parladı ama takım çok hareketliydi. Araya kaçanların ayağına konduruyordu topu. Bizde herkes ayağına bekliyor topu. Kerem bile koşu atmıyor bazen.düzgün bir set oyunumuz yok. çok kenarda topla buluşuyor. biraz daha ortaya kayıp her fırsat bulduğunda şut atmalı.
oyun görüşü olarak takımdaki en iyi oyuncu bence ama dediğiniz gibi ona ayak uyduracak oyuncu yok. bu bağlantı gelişene kadar şut özelliğini kullanmalıyız. yoksa 5 kişi arasına orta yapmaktan öteye gitmiyor bizim ataklarAjax'ta da böyle parladı ama takım çok hareketliydi. Araya kaçanların ayağına konduruyordu topu. Bizde herkes ayağına bekliyor topu. Kerem bile koşu atmıyor bazen.
Dinamizm kazanmış
İlk hallerine göre yani
Topu kendi sahamızdan ileriye 3.5 dakikada çıkardığımız sürece bu adamlardan verim alamayız.Bu adamın da sürekli formsuz-mutsuz hallerinden sıkıldım artık. Ha iyileşti, ha form tuttu diye diye sezonun yarısı bitti. Günün iyilerinden sayılır ama yine kopuk kopuk oynadı. Takımdaki en kaliteli oyunculardan birisi madem, mevkii itibariyle de oyun akışkanlığını sağlamasını beklediklerimin başında geliyor. Takımın sergilediği oyundan memnuniyetsiz görüyorum, kısmen hak veriyor olsam da dediğim akışkanlığı sağlama konusunda kendisine düşen görevi ne derece yerine getirebiliyor?..
Biraz form tutup istatistik yapsa ve bizde kazandığından bir tık fazla teklif alsa kaçarak gidecek gibi, güven vermeyen bir hali var...
Ziyechi taraftar seviyor şu an ama kendisinin bizi ciddiye alması için sanırım takımda iyi olmaliBu adamın da sürekli formsuz-mutsuz hallerinden sıkıldım artık. Ha iyileşti, ha form tuttu diye diye sezonun yarısı bitti. Günün iyilerinden sayılır ama yine kopuk kopuk oynadı. Takımdaki en kaliteli oyunculardan birisi madem, mevkii itibariyle de oyun akışkanlığını sağlamasını beklediklerimin başında geliyor. Takımın sergilediği oyundan memnuniyetsiz görüyorum, kısmen hak veriyor olsam da dediğim akışkanlığı sağlama konusunda kendisine düşen görevi ne derece yerine getirebiliyor?..
Biraz form tutup istatistik yapsa ve bizde kazandığından bir tık fazla teklif alsa kaçarak gidecek gibi, güven vermeyen bir hali var...