#22 Hakim Ziyech

Kaç tane pas ve ortayı bakambu mahvetti.daha ne yapsın adam

Bu arada Boey ile güzel bir uyumları var. Oynadıkça daha iyi olurlar.

60'sa 60, 40'sa 40, kaç dakika kondisyon varsa her maç ilk 11 başlamalı. Sonra başkası girer.

ŞL seviyesindeki nadir adamlarımızdan biri

Sola çekip orta açsın şeklinde kullanmayı da bir daha yapmayız umarım

Yeterli gücü yok ki hala 2 maç oynasa bir maç kadro dışı kalıyor sakatlıklar ağrılar ne boksa artık
Neyse hayırlı oldu şu Tokat olayı iyi hazırlanıp bomba gibi dönmeliyiz artık

Abdül sanchez Zaha ziyech Kaan bugün toreira deniliyordu hepsi her an patlayacak durumda. Bu süreci iyi değerlendirip iyi sönüp bir an önce devre arasına atmalıyız ligi
Bikaç taze kanka çok üst seviyelere çıkabilir bu takım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeterli gücü yok ki hala 2 maç oynasa bir maç kadro dışı kalıyor sakatlıklar ağrılar ne boksa artık
Neyse hayırlı oldu şu Tokat olayı iyi hazırlanıp bomba gibi dönmeliyiz artık

Abdül sanchez Zaha ziyech Kaan bugün toreira deniliyordu hepsi her an patlayacak durumda. Bu süreci iyi değerlendirip iyi sönüp bir an önce devre arasına atmalıyız ligi
Bikaç taze kanka çok üst seviyelere çıkabilir bu takım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaha kesin değil ama Ziyech ocak ayında yok.

Zaha kesin değil ama Ziyech ocak ayında yok.
gidiyor mu yaw
daha 10 mac oynamadı ayıp eder valla. gerçi çok hevesli geldiğini de sanmıyorum bize ama nese. önce chelsea sonra kiralandığı takım bunu almadı diye son secenek yapıp gelmis bize. bir röportajında bahsediyordu

gidiyor mu yaw
daha 10 mac oynamadı ayıp eder valla. gerçi çok hevesli geldiğini de sanmıyorum bize ama nese. önce chelsea sonra kiralandığı takım bunu almadı diye son secenek yapıp gelmis bize. bir röportajında bahsediyordu
Afrika kupası var ocakta takımdan gitmiyordur.

On tarafta en çok heyecanlandıran adam bu. Oburleri cenaze gibi.

ŞL seviyesindeki nadir adamlarımızdan biri

Sola çekip orta açsın şeklinde kullanmayı da bir daha yapmayız umarım

Ben burada hocaya aşırı kızdım.. Yani tek planın bu muydu ziyechi alayım sisirsin dursun 51 maçta 41 galibiyet alan hocaya yakışmıyor bu plansizlik..

plan program yapacak bir alan yoktu bence. ceza sahası yayı ve orta sahanın önü arasına kurdular savunmayı bosluk yok gibi birseydi. oyunu açacak tek sey orta ve uzaktan sut denemeyeleri olabilirdi bence. öne geçseydik belki o zaman plan program iş yapardi gibi geliyo bana.

plan program yapacak bir alan yoktu bence. ceza sahası yayı ve orta sahanın önü arasına kurdular savunmayı bosluk yok gibi birseydi. oyunu açacak tek sey orta ve uzaktan sut denemeyeleri olabilirdi bence. öne geçseydik belki o zaman plan program iş yapardi gibi geliyo bana.
Kapanan savunmaları ya topu kenarlara yayarak ya da uzaktan şut çekerek açarsın.

Dün biz topu kenarlara yaymayı tercih ettik. Ama kanatlarda ters ayaklı adamları oynatınca aslında kendi planımızı kendimi mahvettik.

Bir kere de sıfıra inmeye çalışmadık ki aklımda kalan bir Boeyin pozisyonu var hele Ziyech girdikten sonra tüm takım topu ziyeche verip bir şekilde sisirmesini bekledi..

Bu adama bol bol şut cektirmeliyiz. Dun mac boyunca tek uzaktan şutumuzu ceken ziyechti onu da gabara iti 90dan cikardi

Yok gamsız
Yok bitik
Yok müzmin
Yok arap
Yok faslı
Yok bilmem ne

kraloğlu kral çok laf yedirtecek
yalvaracaksınız oğlum gitme diye
bir ay önce işkembeden sallayan tipler
hiçbir şey olmamış gibi dolanıyonuz başlıkta

10 numara da oynamasını istiyorum aslında ama sağ kanatta oynadığı bölümde çok daha etkili oynadı şu ana kadar o yüzden yerini değiştirmek kolay bir karar değil. Ziyech-Kerem-Zaha-Icardi bu 4'lünün sanırım en ideal oynayabileceği format mevcut olarak Okan hocanın Kerem'i 2. forvet gibi kullandığı düzen olarak duruyor.

Geri
Üst Alt