- 2 Temmuz 2011
- 137.367
- 58.477
- 5.488
Kaç tane pas ve ortayı bakambu mahvetti.daha ne yapsın adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ŞL seviyesindeki nadir adamlarımızdan biri
Sola çekip orta açsın şeklinde kullanmayı da bir daha yapmayız umarım
Zaha kesin değil ama Ziyech ocak ayında yok.Yeterli gücü yok ki hala 2 maç oynasa bir maç kadro dışı kalıyor sakatlıklar ağrılar ne boksa artık
Neyse hayırlı oldu şu Tokat olayı iyi hazırlanıp bomba gibi dönmeliyiz artık
Abdül sanchez Zaha ziyech Kaan bugün toreira deniliyordu hepsi her an patlayacak durumda. Bu süreci iyi değerlendirip iyi sönüp bir an önce devre arasına atmalıyız ligi
Bikaç taze kanka çok üst seviyelere çıkabilir bu takım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gidiyor mu yawZaha kesin değil ama Ziyech ocak ayında yok.
Afrika kupası var ocakta takımdan gitmiyordur.gidiyor mu yaw
daha 10 mac oynamadı ayıp eder valla. gerçi çok hevesli geldiğini de sanmıyorum bize ama nese. önce chelsea sonra kiralandığı takım bunu almadı diye son secenek yapıp gelmis bize. bir röportajında bahsediyordu
On tarafta en çok heyecanlandıran adam bu. Oburleri cenaze gibi.
ŞL seviyesindeki nadir adamlarımızdan biri
Sola çekip orta açsın şeklinde kullanmayı da bir daha yapmayız umarım
Kapanan savunmaları ya topu kenarlara yayarak ya da uzaktan şut çekerek açarsın.plan program yapacak bir alan yoktu bence. ceza sahası yayı ve orta sahanın önü arasına kurdular savunmayı bosluk yok gibi birseydi. oyunu açacak tek sey orta ve uzaktan sut denemeyeleri olabilirdi bence. öne geçseydik belki o zaman plan program iş yapardi gibi geliyo bana.
plan program yapacak bir alan yoktu bence. ceza sahası yayı ve orta sahanın önü arasına kurdular savunmayı bosluk yok gibi birseydi. oyunu açacak tek sey orta ve uzaktan sut denemeyeleri olabilirdi bence. öne geçseydik belki o zaman plan program iş yapardi gibi geliyo bana.