- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Fırsat bu fırsat deyip şutlayadabiliriz.Berkanın sözleşmesini fesh edip tekrar transfer ederiz o zaman![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fırsat bu fırsat deyip şutlayadabiliriz.Berkanın sözleşmesini fesh edip tekrar transfer ederiz o zaman![]()
süper tanıtım yav sabahtan beri izliyorum rehab merkezi gibi çalışıyoruz resmen bu adamın oynamama ihtimali yok.Tamamını izleyemeyenler için süper transfer tanıtımının tamamı, tüyler diken diken:
![]()
Büyük sürpriz Hakim Ziyech kale arkasından çıktı
BÜYÜK SÜRPRİZ HAKİM ZİYECH KALE ARKASINDAN ÇIKTIbeinsports.com.tr
Akşam maçta tiribünleri terketmeyin anonsundan sonra başlayan heyecan üçlü sonrasında tüyleri diken diken etti. Gerçekten müthiş anlardı.süper tanıtım yav sabahtan beri izliyorum rehab merkezi gibi çalışıyoruz resmen bu adamın oynamama ihtimali yok.
Mertens bu sezon yaşına ve fizik kalitesine oranda harika işler yapıyor.mertens'ten kötü oynaması ihtimalini düşük görüyorum.
tünelden çıkar selamlar fln ortasahada diye düşünüyordum amigo kardeşlerin yanından çıktı herifTamamını izleyemeyenler için süper transfer tanıtımının tamamı, tüyler diken diken:
![]()
Büyük sürpriz Hakim Ziyech kale arkasından çıktı
BÜYÜK SÜRPRİZ HAKİM ZİYECH KALE ARKASINDAN ÇIKTIbeinsports.com.tr
Müthiş bişeydi be renkdaş, bahsi geçince bile istemsiz sırıtıyorum.tünelden çıkar selamlar fln ortasahada diye düşünüyordum amigo kardeşlerin yanından çıktı herif
hem kendi sahanda galibiyet, üstüne de mis gibi transfer duyurusu, çatlayacaz bu herifleri izleye izleye bu seneMüthiş bişeydi be renkdaş, bahsi geçince bile istemsiz sırıtıyorum.