Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.172
- 7.614
- 2.568
Premier ligin rotasyon oyuncusu bile bu denli katkı veriyorsa, ligin en taşaklı baba oyuncularından Zaha takıma girince neler yapar siz düşünün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O takımda rotasyon oyuncusu değil kral olması lazımdı. Chelsea çok kötü yönetilen bir takım. Tıpkı icardi gibi inanılmaz şans faktorüyle bize geldi. Benim futbol anlayışıma göre; ziyech > zahaPremier ligin rotasyon oyuncusu bile bu denli katkı veriyorsa, ligin en taşaklı baba oyuncularından Zaha takıma girince neler yapar siz düşünün.
Oyun merkezimiz yapmayı başarabilirsek iyi olur.
Aks taktirde doğaçlama hücumlara devam, daha oturaklı oynamalıyız.
Rosier - Ghezzal etkisinin daha fazlasını Boey - Ziyech ile alabiliriz gibi geldi daha fazlası zaten şampiyon yapar diye düşünüyorum her maç rakipler bu bölgeye çok önlem almak zorunda kalacaklar ters taraftada Zaha daha boş kalacak merkezde aralara sızan Kerem olacak ezber oyun geliştikçe çok fena bir takım haline dönebiliriz.Oyun merkezimiz yapmayı başarabilirsek iyi olur.
Aks taktirde doğaçlama hücumlara devam, daha oturaklı oynamalıyız.
Boey’den Rosier çıkmaz. Boey daha iyi ama Rosier son hareketleri iyi yapabilen bir adam.Rosier - Ghezzal etkisinin daha fazlasını Boey - Ziyech ile alabiliriz gibi geldi daha fazlası zaten şampiyon yapar diye düşünüyorum her maç rakipler bu bölgeye çok önlem almak zorunda kalacaklar ters taraftada Zaha daha boş kalacak merkezde aralara sızan Kerem olacak ezber oyun geliştikçe çok fena bir takım haline dönebiliriz.

Ulan bir de bu adamın gelmesine sevinilmedi
Raşikayı bjk aldı diye![]()
![]()
![]()
![]()
![]()