#22 Hakim Ziyech

Ghezzal'dan daha büyük potansiyel Ghezzal'ın şutları da fena değil ama onu ön plana çıkaran direk asist özelliğiydi. Ziyech ise tam tersi hem skorer hem asist özelliğide var ikisinin %100 olduğu durumda Ghezzal'ın 1.5 adım önündedir zaten %100 Ziyech bu ligde şov yapar.
Ziyech yeteneğini daha üst düzey maçlarda da gösterebilir. Gezzal da o çap yok bakınız 0 çektiler gezalle şampiyonlar liginde ziyech en azında 4 büyük şl maçından birinde puan aldıracak

Orta ve kanat oynar ama ben ortada oynasın isterim TeTe yi napcaz. Fena değildi oynadıkça daha iyi olacağını düşünürsek bence harika.

Rodop hafta sonu da olmayabilir diyor ama neyi bildi ki bunu bilsin.

Hakim fotoğraflarda gözükmüyor. Yarın da olmaz ise muhtemelen Ankaragücü maçında kadroda olmaz yine.

Bu adam Chelsea'de doğru düzgün top oynamadığı için tempo kazanmasının ikinci devreyi bulacağı orada da AFCON'a gidip geleceği için esas verimi bahar aylarında vereceği kesin gibiydi benim gözümde. Fas sürpriz bir şekilde erken elense bari diyeceğim ama muhtemelen finale kadar gidecekler

Bu seneki transferlerimiz yamalı bohça gibi; ya sakat, ya formsuz, ya kafası kırık... İlk yapmamız gereken orta sahaya bi canavar daha almaktı, alamadık. Umarım hepsi form tutar.
Beklenen bir şey değilmiydi. Hep yıldız ama hazır olmayan, sıkıntılı adamları alıp bir kumar oynadık erden bey kendiside söyledi. Sanırım bir daha böyle birşey yapmayız bu bize ders olur, isim değil fayda üzerine gideriz.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öldumu ne? Kac gundur antremanda yok. Ne bir aciklama var ne bir foto. Guya bireysel calisma yapiyormus gaztecilere göre

Bu seneki transferlerimiz yamalı bohça gibi; ya sakat, ya formsuz, ya kafası kırık... İlk yapmamız gereken orta sahaya bi canavar daha almaktı, alamadık. Umarım hepsi form tutar.
Net transfer diyeceğimiz bi tete ve angelino var (icardi saymıyorum)

Zaha çok iyi oyuncu ama palace dışında takımda görmedik hiç

Geri
Üst Alt