#22 Hakim Ziyech

Açıklama yapılmaması ya sağlık süreçlerinin düzgün işlemediğini, ya kötü gerçeği gizleme çabası olduğunu, ya da iletişim departmanının aymazlığını sinyalliyor

Umarım sonuncusudur

Böyle toksik bir medyaya açıklama yapılmamasını doğru buluyorum. Hazır olduğunda oynar.

taraftarın modu düşmesin, medya konuşmasın diye açıklamıyoruz gibi geliyor ama bu taktik bu devirde sökmez ki

sosyal medyada taraftar meseleyi dallandırıp budaklandırınca daha kötü oluyor.

Ndombele de ziyech de ya tutarsa hamleleriydi, ziyech en azından gayretli bir tipe benziyor bence katkı verecek de, ndombeleden hiç umudum yok

Zaha gibi daha güçlü dönecektir o konuda rahatım ama en azından Manchester maçı için riske atmayalım. Gerekirse sonraki milli araya kadar daha da güçlensin.

Ndombele de ziyech de ya tutarsa hamleleriydi, ziyech en azından gayretli bir tipe benziyor bence katkı verecek de, ndombeleden hiç umudum yok
belki lig seviyesinin düşmesi işine gelir ndombele'nin. italya ve ingiltere'ye göre burası kolay.
gerçi şu an takıma nasıl monte edeceğimiz de soru işareti yerliden ötürü ama bakacağız artık

belki lig seviyesinin düşmesi işine gelir ndombele'nin. italya ve ingiltere'ye göre burası kolay.
gerçi şu an takıma nasıl monte edeceğimiz de soru işareti yerliden ötürü ama bakacağız artık

Lig seviyesi ile alakası yok, Mourinhonun açıklamaları var, asla hazır olmuyor, yani tembel demeye getirmiş lafı. En sevmediğim oyuncu profili. Ziyech ise çalışkan, ha o da belli ki fizik olarak iyi degil

Takıma Alışmış rasika daha faydalı olurdu bu sene

Manu maçındaki tempoda çok faydalı olamaz zaten, riske edilmeyip lig maçında oynaması daha mantıklı

Okan hoca oynamak istiyor ama riske edemeyiz demisti

herif olur da tutmazsa dönüşünde vereceği zarar oğulcan çağlayan'dan az, fazla kasmayalım derim

Adamı niye şimdi herkes anlaşmalı gibi gömmeye başladınız anlamıyorum.

Geri
Üst Alt