#22 Hakim Ziyech

bu sezonun parolası; sabır.

fb nin tüm oyunculardan yüzde yüz katkı aldığı bir ortamda biz hala oyuncu ısındırıyoruz.

yahu oyuncular sakatlanabilir. zaten bu yüzden geniş kadromuz var. biri geldiğinde biri sakatlanabilir. sağlam gelsin kafi

araplardan uzak durulmasi gerektigi tezini teyit ettiren bir oyuncu.

kronik çıktı sanırım

yazık oldu olsaydı çok şeyi değiştiridi

Zaha gibi ilk başlarda oynadı tabi uzun süre oynamamaya bağlı sakatlık yaşadı onun gibi biraz sabretmek lazım milli aradan sonra gerçekçi hedef olur. Beşiktaş maçı iyi bir hedef olur.

bosa gıden paralar

la bi durun hocaya sorar herhalde bizim muhabirler neden diye

Yiğit Karagöz'ün yorumları şurda yazılanların yanında duayen gibi kalır.

Bazı yorumlara inanamıyorum. Adama birkaç hafta süre tanıyın yav. Bi kendine gelsin. Geçen sene PSG yapıyordu eleman.

Başka bir oyuncunun konusunda da yazmıştım, takip edebildiğim kadar başka ligleri de takip ediyorum ama bizim insanımız kadar futbolun doğasında olan sakatlığı nerede ise insanlık suçu olarak gören başka bir topluluk yok.

Bi sene stratejimiz prime dönemi cok yuksek olan ancak su an o seviyede olmayan oyuncakari toplamak oldu. Bunun bedeli de birbirine geç alisacak ve gec form tutacak bir takim.

Dogru mu yanlis mi sezon sonu gorecegiz ancak sinirli butcemiz dusunuldugunde yapilmayacak secim degil.

Ziyech de bunlardan biri, bos yere yangin yapmayin.

Yahu 7.haftayı yeni oynamışız herkes istiyor ki takımın tamamı %100 hazır olsun, şu süreci min kayıpla atlatmak kritik olan zaten hızlı başlayan erken düşüşe geçer bunu senelerdir deneyimledik bunu ister takım üzerinden okuyun ister oyuncu üzerinden

Geri
Üst Alt