#22 Hakim Ziyech

Acaba birde saglik ekibi mi degistirsek? Her sakatliktan sonra bir gizem, bir gizlilik, nereden sakatlandi ne zaman geri döner neredeyse hic bir aciklama gelmiyor, bu adamlara milyon euro ödiyoruz , hazir olmadan mi maclara cikarip sonra sakatlanincada tepki gelmesin diye mi saklaniyor? Zaha daha yeni oynamaya ver verim almaya basladik ziyech bir mac oynadi kayboldu, tanguy desen ne zaman hazir olacak belli degil , ciddi sacmaliklar yasiyoruz bu sezon

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bir an önce ilk onbir ya habibi

İngiltere'ye goturulme ihtimali çok dusukmus , goturulse bile oynamayacak mis..

- Rodop.

Hala bir aciklama yok resmen skandal bir durum. Bir hafta daha mi yok , yoksa daha uzun süre mi, bir haber attin yav. Adam birer birer maclari kaciriyor, ziyech gibi adamlari CL de oynasin diye aldik ama oyniyamiyor, devre arasi sanki bazi yabancilarla yol gözükecek gibi.

İletişim konusunda gerçekten zayıfız. En son hoca önemli birşeyi yok dememiş miydi ?
Neden bilgi yok hakkında.

Beyler sakin demek ki büyük bi sakatlığı yok

Maç kaçırabilir ne var bunda şuanda yerinde de oynayacak yetenekli oyuncu var

Ben taraftardaki bu aceleciliği anlamıyorum. Adam tam hazır olmadan sürdük kasapların olduğu ve rezalet zeminlerin olduğu lige. Sonra böyle oldu. Zaha'da da aynısını yaptık sonra 25-30 gün bekledik geri dönsün diye.

Sakin olup milli arayi bekleyelim ama kesinlikle milli takima gitmemeli

Acaba birde saglik ekibi mi degistirsek? Her sakatliktan sonra bir gizem, bir gizlilik, nereden sakatlandi ne zaman geri döner neredeyse hic bir aciklama gelmiyor, bu adamlara milyon euro ödiyoruz , hazir olmadan mi maclara cikarip sonra sakatlanincada tepki gelmesin diye mi saklaniyor? Zaha daha yeni oynamaya ver verim almaya basladik ziyech bir mac oynadi kayboldu, tanguy desen ne zaman hazir olacak belli degil , ciddi sacmaliklar yasiyoruz bu sezon

Yahu sağlık ekibi kafasına göre açıklama yapamaz ki illaki raporlarını tutmuş sunmuşlardır yönetim izin vermiyorsa sağlık ekibi kendi başına buyruk açıklama yapamaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antrenmanda göremedim takımdan ayrı çalışıyor sanırım. Üzücü bir eksik CL için.

Antrenmana çıkmamış. Haliyle maç kadrosunda olması beklenmiyormuş.

antrenmana çıksa bile manu gibi bir takımla mücadele edecek hali yoktu son maçta.
belki son 15dk falan oynatırdı.

güçlenmesi lazım yoksa boku yeriz. tüm sezon ziyech ve zaha üzerine kuruldu bence bu yıl.

Kanka Kazım’a 2 ay dönemez falan diyorlardı çıktı sahaya neyin var söyle bilelim

Geri
Üst Alt