#22 Hakim Ziyech

Gitmesine izin vermeyelim gerekirse cebine para koyalım

Maç temposu açısından iyi olur. Hazırlık maçı olduğu için Maroc TD'si pek zorlamaz herhalde.

Sakatlığı olan adamın milli takımda ne işi var? Tedavisine kulüp doktorunun gözetiminde burada devam edilmeli.

Baktım öyleymiş. Bir hazırlık maçı sonrası eleme. 2 maçı var. Ama ben oynamasindan yanayım. Hazır döner.
Fit olsa bizde oynar zaten. Milli takımları sevmiyorum topçuları hor kullanıyorlar maddi olarak bir zararı yok çünkü onlara. Hocalarına sağlık ekiplerine sahalarına güven olmuyor hele de Afrikalı federasyonların.

Ziyech'in oynamama sebebi sakatlık ve Fas MT adamı zorlayıp tam iyileşmeden sahaya sürebilir, çünkü kaybedecek bir şeyleri yok olan bize oluyor o durumda

Fit olsa bizde oynar zaten. Milli takımları sevmiyorum topçuları hor kullanıyorlar maddi olarak bir zararı yok çünkü onlara. Hocalarına sağlık ekiplerine sahalarına güven olmuyor hele de Afrikalı federasyonların.

Ziyech'in oynamama sebebi sakatlık ve Fas MT adamı zorlayıp tam iyileşmeden sahaya sürebilir, çünkü kaybedecek bir şeyleri yok olan bize oluyor o durumda
Orası da doğru. Bunda daha bir şey yok. Bizim de maçımız yok nasılsa. 2. devre epey bir zaman gidecek bu adam. Seneye de Arabistan'a giderse şaşırmam. Zaten bizim de planlamamız 30+ oyuncular üstüne olmamalı.

Oynarsa ve sakatlığı yoksa ayıp eder ama artık.

Bizim burda maca cikamiyan adami ne diye milli takima cagirmislar ilginc bir durum.

F7sa5LSWAAAYMZz

Milli takımda sakatlanmazsa dönüşünde oynamaya başlar

Kadroya alınmalıydı 5-10 dk da olsa sure bulsaydi
Screenshot_20231006_161322_X.jpg

milli aradan sonra sahaya dahil olmazsa sıkıntı büyür. 2 bayern maçını düşünürsek problem.

Nerdesin caney cigerim yaney.

Geri
Üst Alt