- 15 Eylül 2009
- 65.210
- 11.671
- 2.993
Kötü haber
adama aspirin icirip geri gönderirler
irkcilik falan yapmak istemem simdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü haber
Hazırlık değil yazıyor ya AFCON elemeleriMaç temposu açısından iyi olur. Hazırlık maçı olduğu için Maroc TD'si pek zorlamaz herhalde.
Baktım öyleymiş. Bir hazırlık maçı sonrası eleme. 2 maçı var. Ama ben oynamasindan yanayım. Hazır döner.Hazırlık değil yazıyor ya AFCON elemeleri
Fit olsa bizde oynar zaten. Milli takımları sevmiyorum topçuları hor kullanıyorlar maddi olarak bir zararı yok çünkü onlara. Hocalarına sağlık ekiplerine sahalarına güven olmuyor hele de Afrikalı federasyonların.Baktım öyleymiş. Bir hazırlık maçı sonrası eleme. 2 maçı var. Ama ben oynamasindan yanayım. Hazır döner.
Orası da doğru. Bunda daha bir şey yok. Bizim de maçımız yok nasılsa. 2. devre epey bir zaman gidecek bu adam. Seneye de Arabistan'a giderse şaşırmam. Zaten bizim de planlamamız 30+ oyuncular üstüne olmamalı.Fit olsa bizde oynar zaten. Milli takımları sevmiyorum topçuları hor kullanıyorlar maddi olarak bir zararı yok çünkü onlara. Hocalarına sağlık ekiplerine sahalarına güven olmuyor hele de Afrikalı federasyonların.
Ziyech'in oynamama sebebi sakatlık ve Fas MT adamı zorlayıp tam iyileşmeden sahaya sürebilir, çünkü kaybedecek bir şeyleri yok olan bize oluyor o durumda