#22 Hakim Ziyech

valla herif kaliteli

cabuk oynuyor

koşması muhim degil ben cok begendım

Berbattı .Kaliteisni herkes biliyor da çok kötüydü.Olur inşallah demekten başka birşey yok

Bye

8CAA4F6F-E583-47C6-8FD5-9A29FAE1B413.webp

Hadi kardes bi iki mac kazandir bize. Senden oncekiler gibi anmayalim sonra seni de.

Süper kupa için arabistana gidince dönüşte uçağa binmeyecek gibi bir hali var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sadece topu yere indirip birkaç düzgün pas yapabilmesi bile takımın oyununu değiştirdi. Pas şiddeti, zamanlama ve isabet oranında çok büyük sıkıntılarımız var.

Adamin 2 asistini yediler bu mac berbat oynadi diyen baska sporla ilgilensin pres yapip kapip teteye muthis zamanlamayla verdigi pasi vericek adam sayilidir

Tete mali ben atayim sevdasindan golu yedi

Şimdi eleştirsen olmaz desen, çocuk süper yetenek yutturur bize o eleştirileri, yine de bu çocuk bu haliyle hamle oyuncusu olursa iyi

10 numaradan başka yerde oynamaz mevcut durumda

kesinlikle 10 numaraya cekilip bir muddet beklenmeli. her oyuna az da olsa dahil edilip denenmeli.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiziksel olarak halen iyi değil ama oyun görüşü ve düşüncesinde üst seviye biraz fiziksel olarak güçlenip maç temposu kazanırsa şampiyonluğun kilit parçası haline gelecek.

Maç 0-1'ken kaptığı topla Tete önüne müthiş bıraktı o top gol olmalıydı 0-2 olabilirdi ve zor bir deplasmandan son dakikaları daha rahat oynayacaktık.

Fiziksel olarak iyi hale gelse Fas milli takımında yaptığı gibi pres futbolunda inanılmaz katkı sağlar umarım artık maç temposu yedikçe toparlar.

Benim merak ettiğim mevzu fb maçında Afrika Kupası devam ediyor olacak mı?

Geri
Üst Alt