#22 Hakim Ziyech

icardinin pozisyonda hafifte olsa temas olmuş ve arkadan bozan oyuncu var

senin 2 pozisyonda hele ki ceza sahasında olan pozisyonda bomboşsun abi nasıl gol atamıyorsun anlamıyorum ki

Defansa yardımı ilk defa iyiydi bu maçta. Zaman zaman etkili hücum aksiyonları da yaptı, Bayern takımını tedirgin etmesi yeter. Fiziken hazır olmadığı için devamlılık sağlayamadı haliyle. Tahmin ettiğimden daha iyi buldum kendisini. Şu haliyle bile Tete' ye tercih edilir. Tete ne yapıyor, ne yapmaya çalışıyor anlayamadım hala?..

Valla mactan once endiseliydim ama iyiydi. Tabi kacirdigi pozisyonlari hesaba katmiyorum. Galiba benzerini Pasa macinda yine kacirdi.

maç sırasında sönük kalıyor fakat hücumda fark yaratabilecek tek oyuncumuz. sakatlık problemi de yoksa her maç oynasın ve opsiyonda kullanılsın

Niye bu kadar gömüldüğünü anlamadım

fiziği sebebiyle asla oynamamalı diyordum ama bence hücumdaki vasat üstü tek adamımızdı

Zaha solda oynayacaksa artık şu adamı 10 numaraya çekip Kerem zulmünden kurtulmalıyız. Gerekirse Kerem sağda oynasın ama Ziyech 10 numaraya konmalı. Herkes Ziyech'e yüklenmiş ama Kerem maçı katletti, orda olmuyor Kerem. Sağda da Ziyech'in kondisyonu oraya yetmiyor. Çözüm basit ama Okan Hoca ısrarla yapmıyor.

onu nereden anladın renktaş?
Oyun içindeki genel tavırları oyundan çıkarken verdiği tepkiler vs. Zaha da iyi bi performans vermiyor ama onun istediğini saha dışında da toparlanmak için uğraştığını ben izlerken hissedebiliyorum. Zaten hep yazıyorum buraya Ziyech istese ligi donunda sallar ama istemiyor

Oyun içindeki genel tavırları oyundan çıkarken verdiği tepkiler vs. Zaha da iyi bi performans vermiyor ama onun istediğini saha dışında da toparlanmak için uğraştığını ben izlerken hissedebiliyorum. Zaten hep yazıyorum buraya Ziyech istese ligi donunda sallar ama istemiyor
Ziyech i tavan yaptığı Ajax ta izlersen orada da aynı olduğunu bilirsin. Ziyech i istemedim ama böyle bir düşünce de buna bakarak oluşmadı.

Geri
Üst Alt