#22 Hakim Ziyech

Ilk yari oyun hep Ziyech uzerinden kuruldu. Gayette iyiydi. Ne Icardi ne Kerem kendine ayak uydurdu. Ikinci yari yoruldu. Kondisyon halen yetmiyo.

İlk yarı iyiydi

Kondisyonu 45 dakikalık işte

İkinci yarı düştü oyundan

Allah'ını seven şu adamı 10 numara da oynatsın. Alındığından beri söylüyorum sağ kanatta oynamak için kondisyonun full olması lazım o bölge yalnızca teknikle oynanamaz. Adamın kondisyonu yokken sürekli sağ kanat çıkıyor. Keremde 10 numara da insanı futboldan soğutuyor. Yani gerçekten hayret ediyorum artık. Şu ikisinin yerini bir değiştirip çıkın bir maç bak Allah adı verdim artık yeter be kardeşim.

Ters kanatta kerem olsa çok pozisyona sokar bu arada adım gibi eminim. 2 kanatta da uyuşuk oyuncuların olması batırıyor takımı, playmaker kanatla pırpır kanat daha dengeli.

Bu fiziki durumla 10 dk oynar ancak.nerde o eski hakim vızır vızır adam geçerdi şut çekerdi.şimdi şut atmaya çalışıyor rakip kapatıyor hemen çünkü çok yavaşlamış.
Tudor mesela şu haliyle bırakın 11 i kadroya almazdı

Cok iyi isler yapiyor ama fizik olarak hala iyi seviye de degil

Dakikalar ilerledikce dengesi bozuluyor yoruldugu icin,yedigimiz gol de yaptigi top kaybi tamamen yorgunluk belirtisi

Iyi pas atiyorda bire birde adam gecemiyor ,onun icin kanat yerine nezaman 10 numarayi devir alacak merak ediyorum. Kerem neden sag acik oynatmiyor hoca anlamak güc. Kanatda daha rahat oynuyor. Sol zahaninsa mecburen sag acik olmayi kabul etmeli.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mata'dan iyi daha verimli yine ama o ayarda çapta bir transfer işte ya tutarsa işiydi. Ben bu tarz topçuları beğenmiyorum. Morutan'da oynardı bu kadar.

zaha’nın aksine bir şeyler vadediyor bence performansı, kullanabilirsek korkunç bi hücum katkısı alabiliriz sırf paslarından

Bir kere zaha dan daha dinç
Zahadan daha özguvenli
Zahadan daha fazla sorumluluk alıyor.
Daha fazla dripling yapiyor ve deniyor

Gene de gol attigi icin zahayi tercih ederim

Oyun zekası yüksek sete yerleştirir bekini oyuna sokar 2'nci golde kendisinin hatası yok orada herkes hatalıydı şu hali bile ciddi fark yaratıyor. Muhtemelen Ziyech olmasa pozisyona dahi giremezdik.

oyun zekası çok yüksek lakin bacaklar gidik , adam geçmeye gücü yetmior

Adam güçsüz, koşacak dermanı yok gibi yürüyerek top oynamaya çalışıyor, istediği kadar ismi cismi olsun böyle topçular istemiyorum takımımda. Ligin başından beri köy takımlarına bile doğru dürüst skor yapamadın neyinle yıldızım ben havalarındasın.

Çek sola at içeri ya tutarsa, yay üstünde yakalarsa çekip soluna vurmaya çalışıyor, dün oynanan Hatayspor maçında tam 3 kere önü kapalı şut denedi ve savunmaya nişanladı. Ocak'ta yollarım, şöhretler karması değil burası.

Geri
Üst Alt