#22 Hakim Ziyech

Ziyech hep böyle cılızdı evet ama bu işten milyonlar kazanıyorsun biraz kendine dikkat etmeli insan. Kısa süreli çalışmalarla çok iyi vücut yapıp güçlenen futbolcu örneği çok var. İkili mücadelelerde izleyin sürekli sağa sola savruluyor ya da yere yapışıyor. Ben kendini geliştirmemesini anlayamıyorum, yaptığı işe saygısızlık en başta. Bu seviyedeki bir futbolcu kendine bakmalı.

Yakışır aslanıma

IMG_3912.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herkes fizigi yetersiz diyor ama herifin normal hali bu zaten

prime döneminde bile böyle cilizdi ziyek

afrika kupasi yüzünden 2 ay kacirmis olacak malesef

bu cok büyük bir eksi

zaha da yok ayni tarihlerde

böyle gereksiz bir kupayi normal ligler devam ederken düzenlemek büyük serefsizlik

hani bir sey desen direkt irkcilik yapiyorsun deyip magdur olurlar üstüne

malesef belirli bir kesimi memnun edebilmek icin böyle sacma seylere katlaniyoruz hayatta
Zaha'yı almayabilir TD'si kadroya geçen milli arada almamıştı. Sonra da açıklama yapmıştı sanırım.

Ziyech hep böyle cılızdı evet ama bu işten milyonlar kazanıyorsun biraz kendine dikkat etmeli insan. Kısa süreli çalışmalarla çok iyi vücut yapıp güçlenen futbolcu örneği çok var. İkili mücadelelerde izleyin sürekli sağa sola savruluyor ya da yere yapışıyor. Ben kendini geliştirmemesini anlayamıyorum, yaptığı işe saygısızlık en başta. Bu seviyedeki bir futbolcu kendine bakmalı.
Adamın fizik yapısı böyle. Ekstra kas kütlesi yapsa belki esnekliğini kaybedecek.

Afrika kupasina el atmamalari rezalet. Haziran ayinda havasi serin olan ulke yok mu?

Aklına sokmak gibi olmasın ama rakipte Kamil diye bir kaleci var

Bizi Kopenhag macindan ayiklayacaksin kral.

Sonra Hadiseyle kutlama yap

Bu adam en son Zaha sakat takımla çalışmadı dediğinde resmi siteden Zaha'nın takımla antrenman resmi paylaşılmıştı.
O halde habere temkinli yaklaşmakta fayda var ama antrenman görüntülerinde Hakim'i göremedim. Belki sadece karelerin içerisinde yoktur diyeceğim ama bilemiyorum :unsure:

O halde habere temkinli yaklaşmakta fayda var ama antrenman görüntülerinde Hakim'i göremedim. Belki sadece karelerin içerisinde yoktur diyeceğim ama bilemiyorum :unsure:

Sakatlığının olması da doğru olabilir lakin bu adamın herhangi bir haberine şüphe ile yaklaşılmalı.

Takımın en iyisi. Umarım durumu ciddi değildir.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt