#22 Hakim Ziyech

Profesyonellik yok işte ne yaparsan yap olmuyor o zaman. Ziyechteki yeteneğe Boeydeki profesyonellik olsa ortaya Hagi gibi birşey çıkardı ama işte.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalite tek başına bir şey ifade etmiyor. Pek bir zararımız olmadı, maç da kazandırdı ama devam etmeye pek niyeti var gibi görünmüyor.

Hiç sevmediğim oyuncu tipi milli takımındaki hirsina attığı gole sevincine bak. CL de manchestera 2 gol atıp gram mimik oynatmayan hazirlik maçı sevinci yapan ziyech e bak. Bir türlü uyuşmadı bu kadar ketum bir adam değildi baya mutsuz olduğu bir durum olduğu cok belli herifi tribünden indirdik geldiği zamana bak bi de şimdiye bak. Para mevzusu mu desem başka bir şey mi takimi sahiplenemedi mi desem bi sorun olduğu belli inşallah ilerleyen haftalarda düzelir.

Önce ülkem sonra Galatasaray en sonda chelsea demiş.

Burayı cok sevmis, taraftar harika maclarimizi bir suru kisi izliyor. Bizi alkisliyorlar ve destekliyorlarr

Biz ne zaman afro arap transfer etmeyi bırakacağız allah aşkına

Bugün-yarın arab kulüplerinden biriyle anlaşır.

Valla bunun ...ötünü biz kaldırdık. Hiçbir takım istemezken getirip tribünde Ronaldo gibi şov yaptırırsan olacağı bu. Ben kuzey afrika'da 2.5 sene yaşadım bunların mentalitesi kesinlikle sıkıntılı, o coğrafyadan adam almayacaksın.

Günahını almayayım ama ben Boeyin karakterinin 0,1% bunda olduğunu düşünmüyorum
Zaten ondan kaybediyor ,okadar umarsız gözüküyor ki. Yoksa kumaşı çok sağlam.halbuki o tribün başlangıcında kalbimizi hoplatmıştı ama demekki değilmiş.

Gol atınca Ziyech
istanbul-turkey-hakim-ziyech-looks-on-during-the-turkish-super-league-match-between.jpg

Gol yiyince Ziyech
istanbul-turkey-hakim-ziyech-looks-on-during-the-turkish-super-league-match-between.jpg

Maçı kazanınca Ziyech

Maçı kaybedince Ziyech

İyi bir şey olduğunda Ziyech

Kötü bir şey olduğunda Ziyech

Seni buraya zorla mı getirdiler bilader?

Döndüğünde Feghouli gibi 3 mübarek ayın olsun başka da birşey istemeyiz

Geri
Üst Alt