#22 Hakim Ziyech

CL oynayıp piyasa yapmaya gelmiş belli. CL’den elendikten sonra herif piyasada yok.

Sonra koşa koşa milli takıma gitti, turnuva bitince yine “sakatlandı”.

Nefret ediyorum böyle tiplerden.
Cl'de attığı 2 gole fit olup tüm sezon yatmasını uygun gören embesiller vardı burada.

Sezonun sonuna dogru transfer olmayi istiyor diye birden hazir olup bir kac mac yapar diye düsünüyorum. Yoksa iyi sözlesme kapmasi zor olur. 5-6 aydir mac yapmayan adama bunun istedigi parayi kimse vermez.

Bu bahsettigin şehir efsanesi oldu bugüne kadar.Bir numarasını görürüz inşallah.Koca sezonda kısa pasajlar dışında koca bir fiyasko.
Dönerse yapar bunları

Oynadığında yaptı

Sıkıntı oynamaması

Rize maçından itibaren kadronun parçası olur diye umuyorum

Bu arada esrar falan içemez kardeşim WADA'nın yasaklı listesinde esrar.

Kafa dinlemeye ya da Ajax'la anlaşmaya falan gitmiştir. İzin verilmesinde sorun görmüyorum

Yazıklar olsun ya bu adam dönecekti göya muhabirlere göre. Hollandada tedavi istiyormuş ama

Mümkünse sezonun geri kalanında 1 dakika bile süre verilmesin.

Bir önerim var, maç önü Ultraslan'la takılsın, kuru-sulu karıştırsın, sonra direğe çıkıp eline el megafonu alsın, taraftarı coştursun.

Transferi stadyumda açıklandığı günde de patlıyordu kıralll.

Bu adamı savunmak emek veren formasında ter ile mücadele edenlere en önemlisi ise okan hocama saygısızlık demektir. Sezon sonu anında hemen bir çırpıda dehlenmeli.

Amsterdam'dan geri dönme sakın.

Bazen bizde oynadigini unutuyorum herif ortalikta yok cunku.

sezon sonu olmayacak ama en azından şu son 2 ayda kalitesiyle 2-3 maç çözsün de biraz iyi hatırlayalım

bizim ülkede 7 ay yat son 1 ay iyi oynarsan iyi hatırlanırsın

feghouli 5 yılın 4.5 yılı yattı hala 2018-19 sezonundaki son 2 ayını hatırlatıyor herkes

Yine milli takıma gidip bizim maçlara çıkmaz ise bu taraftarı kimse Tutamaz

Bu adamdan umut bekleyenleri görünce şaşırıyorum. Barış'ın kerem'in verdiği emeğin ve kulübe bağlılığının çeyreği etmez. İyileşse bile süre verilmemeli ve şampiyonluğu kutladıktan bir gün sonra kulüpten yollanmalı. Teşekkür vb mesajı olmadan. Gitsin Fas milli takımında rahat rahat takılsın kendisi, orada seveni çok :)

En kötü senaryoda fifa ne şartlarda maaşını karşılıyor misal antrenmanda 3 ay daha sakatlasak da cebimizden para çıkmasa da olumlu

Takımla antrenmanlara başlamış Mart ayında milli ara var yine Fas milli takımına gidip kendini zorlayıp sakatlanma ihtimali olabilir.

Geri
Üst Alt