#22 Hakim Ziyech

Bu adam milli takımı, milli duyguları yüksek olduğu için böyle değildir. Fas'ta esrar legal olduğu için bu kadar heveslidir.

Bundan sonra bunu 1 dk oynatan hocada defolacak

Milli takıma davet edilmiş. Yollamayin şunu, küserse de küssün zaten satın almayacağız adamı. Aylarca bekle iyileşsin diye gidecek sakat dönecek şimdi, bu risk alınmamalı.

Canı sıkıldıkça bir şeylere sarmaya çalışıyor.
Resim

Afrika ve Asya dünya futbolundan men edilse keşke

izlemek için sabırsızlanıyorum en son sneijder ve zaniolo'da böyle olmuştu

Bu adamın amacı son yıllarında bir arap sözleşmesi kapmak .İki haneli milyon dolarlık yıllık almak için Dünya kupası Cl maçları hepsinde oynadı.Dünya kupasından istediği gelmedi Bşr sonraki milli maça kadar yattı milli maç geldi kendini bizde ısındırdı antrenman yaptı şimdi gidecek geri gelip bi kaç maç daha yatacak.Uluslararası her maçta oynadı sezon sonuna kadar milli maç bir kere daha varsa iki maç daha oynar .
Ne kadar fayda alsak o kadar kardır.Özellikle zor geçmesi muhtemel Kasımpaşa Alanya Ads deplasmanları Karagümrük iç saha gibi maçlarda bir iki maçı çözse ben razıyım.Zaten oynamaya gelmemişti sözleşme bi tuhaftı Bizde hazırlanmasında da sıkıntı görmüyorum sonuçta maliyeti düşük çok etkili bir silahtı win win olabilirdik hala da olabiliriz.

Geri
Üst Alt