Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.340
- 2.060
- 1.773
Yapma inanmak üzereyim ne yapma be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özete koymamişlar onuMertens'e araya bıraktığı topta çıldırdım resmen
Evde küfür kıyamet koptu
Oyna bea Ziyech oyna bea adam
Zaha‘ya o pasi dayi atmamismiydi?Kendisine kızıyoruz ediyoruz ama bugün 15 dakikada Zaha'ya kırmızı kart asisti, Mertens'e %100'lük gol fırsatı, Icardi'ye asist... Eğer olmasaydı bugün çok net 3 puan kaybetmiştik.
Şimdi baktım dayı atmış maç boyu baya kötüydü 3-4 kez merkezde top kaptırdı ciddi kontra yedik ama Zaha'ya attığı güzeldi.Zaha‘ya o pasi dayi atmamismiydi?
Gerisine katiliyorum tabii, maci ceviren adamlardan biriydi Ziyech.
3 ayda bir piyasa degerini düsüren fenermarkt.com.tr'ye selam gönderdi. geldiginden beri degerini %40 düsürmüsler. kalan maclarin hepsinde forma giymeli ve maclari almali.Kendisine kızıyoruz ediyoruz ama bugün 15 dakikada Zaha'ya kırmızı kart asisti, Mertens'e %100'lük gol fırsatı, Icardi'ye asist... Eğer olmasaydı bugün çok net 3 puan kaybetmiştik.
Biraz maç ritmi yakalarsa çok net şampiyon yapacak umarım sakatlık olmaz milli takıma gitmemesi gerekir takımla Antalya'ya kampa gitsin.3 ayda bir piyasa degerini düsüren fenermarkt.com.tr'ye selam gönderdi. geldiginden beri degerini %40 düsürmüsler. kalan maclarin hepsinde forma giymeli ve maclari almali.
Bu mümkün degil maalesefBiraz maç ritmi yakalarsa çok net şampiyon yapacak umarım sakatlık olmaz milli takıma gitmemesi gerekir takımla Antalya'ya kampa gitsin.
Bu mümkün degil maalesef![]()