- 22 Ağustos 2010
- 29.411
- 31.135
- 2.638
ya haydi hep beraber itiraf edelim. yok aidiyet, faslı maslı tamam ama..
müthiş adam ulan. müthiş.
müthiş adam ulan. müthiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyisin hoşsun da bu tavırların çok gıcık, vurdum duymazlık umursamazlık
iyisin hoşsun da bu tavırların çok gıcık, vurdum duymazlık umursamazlık
Buyuk futbolcu nazı boyledir.diğer taraftan mı dolanmış 5 dk sürecek napmış olabilir
Haber doğrudur yanlıştır bilmem ama o an şurda videoya çekilen ansa haber doğru demektir. Bu kadar sıkıntılı bir maçta oyuna çağırdıklarında şöyle geliyorsan tepki görürsün.
Ama oltaya takılmamak da lazım bu görüntü örneğin devre arasında soyunma odasına giderken ya da farklı bir an çekilmiş de olabilir. Oyun devam ederken gibi duruyor arkadaki Kasımpaşalıların ısınmasını görünce
Su kadar haftadan once ligi bitirirdik laflari bence uymuyor. Cunku su anda zaten rekor puanda gidiyoruz. Daha ne olsun?Şerefsiz saf kalite yaa
Fizik olarak %100 olsa 15 hafta önceden ligi bitirirdik. Sene sonu için insanı ikilemde bırakıyor gitsin mi kalsın mı diye.
İstikrar sorunu olmasa gözüm kapalı yazarım ama 1 var 5 yoka döndü iş. Bakalım doğru mu değil mi bilmiyoruz dediğin gibi...Kalmaz. Seneye maaşı bu seneden de düşük kendisi gidecektir. Gerçi haberin doğruluğu da şüpheli zira Kaya Temel'in kadro haberleri dışındaki haberler pek doğru çıkmıyor. Bu arada oynayacak bir Ziyech kalitesinde bir oyuncuyu yıllık 2.8 milyona getiremezsin ama Ziyech'e güvenilmez sezon sonunda kendi de gitmek isteyecektir diye tahmin ediyorum Arap- Katar taraflarına.
İstikrarı geç hocam sağlıklı kalabilse yine o paraya o kumarı oynarım neticede bu adam 15 dakika da maçı sana alabilecek kalitede bir adam kalite olarak İcardi kalitesinde bir adama bu maliyet inanılmaz uygun lakin bu maaşa kendisi de kalmak istemeyecektir. Ayrılmak isteyeceği kesin kalmak için maaşına zam isteyecektir bizimkiler de doğal olarak vermeyeceği için ayrılması kesin. Haberde de 15 maç oynarsa 1 sene uzayacak tarzı bir madde varsa 15 maçına çıktığında zaten devreye girmiş oluyor 16. maçı neden beklesin tarzı anlatım bozukluğu var lakin bu tarz bir madde olması gayet olası ve makul.İstikrar sorunu olmasa gözüm kapalı yazarım ama 1 var 5 yoka döndü iş. Bakalım doğru mu değil mi bilmiyoruz dediğin gibi...