#22 Hakim Ziyech

Ezbere yorum cenneti olan ülke futbol kamuoyunda bu herife tembel yahut müzmin muamelesi yapılması çok komik

AFCON olmasa ve AFCON'da o talihsiz darbeye bağlı sakatlığı yaşamasa görecekti herkes

Adam ayrıca presi çok iyi uyguluyor ve acayip çalışıyor her oynadığında. Gamsız vs. denmesi net komik yalandan taraftara hurra diyip koşmasa gamlı olacak herhalde

Hagi ve Şıno'dan sonra ekibimizde gördüğümüz en iyi şutör olabilir. Kıvrak aynı zamanda istediğinde pür klas seviyede oynar.

Sevgiliye kızarsın, bir daha yüzüne bakmam dersin de tek bir gülümsemesiyle veya bir tek lafıyla seni pamuk gibi eder ya, öyle bir etki bırakıyor bünyede bu herif.

Tam "yol verelim gitsin" diyorum, bir hareket bir pas bir uzaktan gol, kafam allak bullak oluyor.

Başka bir seviye, başka bir kalite.

Ezbere yorum cenneti olan ülke futbol kamuoyunda bu herife tembel yahut müzmin muamelesi yapılması çok komik

AFCON olmasa ve AFCON'da o talihsiz darbeye bağlı sakatlığı yaşamasa görecekti herkes

Adam ayrıca presi çok iyi uyguluyor ve acayip çalışıyor her oynadığında. Gamsız vs. denmesi net komik yalandan taraftara hurra diyip koşmasa gamlı olacak herhalde
Mesela FB maçında o yere göğe sığdırılamayan 'canavar' Ferdi' yle sık sık karşıya gelmişlerdi ve nefes aldırmamıştı elemana. Maç temposu kazanamamış olması dediğin gibi normal... Yalnız vücut dilinin olumsuzluğunu ve zor bir karakteri olduğunu, kulüp takımlarında ve mevcut MT daki hocaları zaman zaman söyleyegelmiştir...

Yetenekleriyle vaad ettikleri uğruna bazı defoları görmezden gelinip risk alınabilecek bir futbolcu. Zaha için aynı durum geçerli değil...

11 başlarsa olmaz.
kurtarıcı modunda girdi mi veyahut önemli maclarda iş yapıyor adam ya. ne kadar istediğiyle alakalı maçı. dün istedi aldı. manu macında iyiydi. muhtemelen derbi maçında da iyi oynayacak. defansa kadar gelip top alıyor istediğinde. iki stoper arasına girdi dün ya bi atakta. ordan aldı dağıttı topu. sağ beke kadar da geliyo. oynasa ibiş 2 3 senemizi kurtarır tek basına da güvenemiyorsun işte.

Hani böyle gün içinde farklı farklı yemek yersin fakat ağzında en sonuncusunun tadı kalır ya, dün öyle bir tat verdi bana

Şu bedende , şu teknikte Alman mantelitesi olsaydı,ortaya ne çıkardı .Çok merak ediyorum açıkçası.:)

Daha önce de söyledim yeni isimler içinde seneye banko kalması gereken isim ziyechtir.. Adamı yedekte bile tutsan son 30 dk inanılmaz işler yapabiliyor..
Şu an ligin açık ara en tehlikeli futbolcusu ne yapacağı ne edeceği belli olmuyor bence böyle isimler 11 olmasa bile mutlaka kadroda dusunulmeli

Daha önce de söyledim yeni isimler içinde seneye banko kalması gereken isim ziyechtir.. Adamı yedekte bile tutsan son 30 dk inanılmaz işler yapabiliyor..
Şu an ligin açık ara en tehlikeli futbolcusu ne yapacağı ne edeceği belli olmuyor bence böyle isimler 11 olmasa bile mutlaka kadroda dusunulmeli
benim de net ve niahi kararım bu şekilde ya. 30 maç 30 dk ortalama ile bile oynasa razıyım. sanıyorum erden timur da kendisinin opsiyonunun resmi olarak gerçekleştiğini söylemişti zaten.

Mental problemi var adamın zaten. Kafa normal olsa buralarda izliyor olmazdık. Neyse bir şekilde katlı veriyor ve dün maçı çevirdi BAY ile birlikte o nedenle teşekkürler.

Arşivciler ekleyin.

h0m5mlx.gif

t6by27s.gif

q5sx93w.gif

Geri
Üst Alt