#22 Hakim Ziyech

Ofansif orta saha haricinde herhangi bir rolü kaldırabileceğine inanmıyorum. Okan Hoca daha hala sağ kanat olarak inat ediyor

10 milyona hayır demem hadi ziyekciğim yapabilirsin.
1 sendir dizinin sakat olmadığını tüm dünya anladı artık. Menajerin Arapları dolandırsın.

Hangi manada? Gerçi Allah aşkıyla sarhoş olacak hali yok bunun.

Eskisi kadar gamsız gelmiyor bana, gücü-kondisyonu bitik. İstiyor ama olmuyor sanki. Bilemiyorum.

Hüptirik meselesi yav, 2 fırta tsubasasın.

Bundan hiç bi halt olmaz, para yemeğe gelmiş. Sağlıklı yaşam için de maçlara çıkıp yalandan koşar gibi yapıyor.

Gittigi falan yok, duzenleme yapildi.

Hakim Ziyech, Instagram hesabını düzenledi. Oyuncu çoğu paylaşımını kaldırırken; oynadığı takımlardan sadece Ajax, Fas ve Galatasaray'a ait birer paylaşım bıraktı.

1724953177937.png

Ziyech gitsin de abi bunlar kimi alacak okumadım da kesin herkes bize gol atan adama tav olmuştur da bize o boşluğu kim verecek he biri verse de koşacak Barış dışında bir oyuncumuz olmaması da ayrı bir acı. Ziyech öyle veya böyle net ligin üzerinde bir ayak ve bir zahmet performans alacak çözümü üretecek kişi de hocamız.

Bu herife koşmuyor diyen adam gitsin masa tenisi izlesin, ajax'ta da koşmuyordu chelsea'da da, okan adamdan rashica çıkarmaya çalışıyor bilgisi o kadar çünkü. Ziyech dediğin adam ghezzal ve talisca kırması bir herif, 70 metre diagonal nokta atışı pas indirir, duran top kullanır şut çeker ziyech anca bunları yapar herifin oyun genetiği bu, takımın bence hala en kaliteli oyuncusu kalırsa ligdeki cogu maçı o çözücek yine.

beyler çok yanlış değerlendirmeler görüyorum yine bu foruma barış savaş gibi 3-5 üye daha lazım yoksa futbol analizleri okan burukun analizlerden hallice kalacak. Hakim Ziyec'in en net takımı "İSTİKRARSIZLIKTIR" böyle topçularla yola çıkmak da daima intihardır kalsın gitsin çok önemli değil A plan topçusu olamaz başka bişey konuşmak lafügüzaf olur!

İyi veya kötü bu adam bizde artık dikiş tutmaz. Ek olarak gamsızlıkta dünya markası eleman.

Geri
Üst Alt