#22 Hakim Ziyech

Adam son güne kadar gitmek için görüşme yaptı 5-6 maç oynar sonra devre arasında muhtemelen yol alır.

Yedek olsa ve kabullense bence çok çok işimize yarar ama işte zaten orası sıkıntı mesela şu derbide yedekte olsa bana güven verir şahsen.

Zaha ile bu arkadaş'da ısrar etmenin anlamı yok. bu iki isimde fizik olarak toparlaması zor yerdeler ve mental olarak sorunlu isimler. bakın görün, bu iki arkadaş nereye giderse gitsin bizde oynadığının fazlasını veremeyecek.

Yedek olsa ve kabullense bence çok çok işimize yarar ama işte zaten orası sıkıntı mesela şu derbide yedekte olsa bana güven verir şahsen.
İyileşse bile tribüne gider +2 ye giriyor, bunu maç kadrosunda zor görürüz bundan sonra

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ziyech & osimhen offfff

Gerçekten günümüz futbolunda fizik mücadelenin, ikili mücadelelerde üstün çıkmanın ne kadar değerli olduğunu anladım. Takımda Mertens İcardi gibi oyunculardan en fazla 1-2 tane olması gerekiyor bu oyuncuların sayısı arttığı zaman gerçekten ana plandan çok uzağa gidiyor takım

O yüzden hazır kadromuzu temizlemeye başlamışken devre arasında Ziyech 'in de gitmesi taraftarıyım

Bu taraftardaki takıntı kadar saçma iş yok ya.

3 tane adam alıcaz diye 50 milyon euro harcadılar, Sallai’nin kariyeri ne, Ziyechle aynı maaşı alıyor neredeyse.

Şampiyon olacaksan seni böyle adamlar şampiyon yapıyor kilit açarak.

Ariasla anlaştık diye Kerem’i gönderen zihniyetin olduğu yerde hala şu saçma fikirler, komik.

Takımda kanat yok Mertens’in yedeği yok diyoruz ikisi de bu adam.

İkinci yarı maçlar zorlaşır can pazarına dönünce oynamazsa anlaşılır değeri. Geçen sezon son 10 hafta öne çıktıysak sayesinde Mertens işe birlikte

birazcık karakteri varsa bu sezon baya faydalı olabilir de boş boş takılır hiçbir şeye yaramaz muhtemelen

Kaya Temel: "Fenerbahçe derbisi öncesi Hakim Ziyech, İstanbul’a döndü. Oyuncunun tedavisi ve özel çalışması Florya’da sürecek.

Derbide oynama ihtimali yok."

Geri
Üst Alt