#22 Hakim Ziyech

Avrupa Listesinde olduğu için Ocak ayına kadar verim almaya bakalım, ondan sonrası için çok bir beklentim yok açıkçası

Sol bas parmaginda, ligde butun kanatlardan daha cok yetenegi var.

iyilestiyse RGS macinda oynasin kossun biraz. O kadar para veriyoz görelim biseyler.

Resim

Sonradan girip atman yok mu Araaappp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok kaliteli ama Fas milli takımına hazırlanmak için bizi kullanıyor. Takıma aidiyet göstermedi. Devre arasında kulüp zarar görmeden yolları ayırmak gerekiyor.

ne fasmış be kardeş gören de brezilya milli takımı sanar. Bence yanlış değerlendiriyoruz, bu adam biraz sevgi ikliminden uzak büyümüş hasret olduğu şeyi versek çok fena bir şey izletecek gibi bize. Hadi lan ver kendini güzel bir sezon geçirelim

Ziyech'in aidiyet hissetmediğini belli eden tavırları beni de tilt etse de abartılı nefreti de anlamıyorum. Geçen sene çok maç çözdü adam o takımla bile. Yerinde kullanılırsa müthiş bir silah herif kabul etmek lazım. Ha Hoca kullanabilir mi, soru işareti.

ne fasmış be kardeş gören de brezilya milli takımı sanar. Bence yanlış değerlendiriyoruz, bu adam biraz sevgi ikliminden uzak büyümüş hasret olduğu şeyi versek çok fena bir şey izletecek gibi bize. Hadi lan ver kendini güzel bir sezon geçirelim
ya herkese sevgi mi vereceğiz kardeşim

clde nal topladı

kerem'e asisti dışında olumlu hiç hareketi yok

onana salağı sayesinde boktan 2 gol attı o kadar. avrupada böyle adamlarla başarılı olmanın imkanı yok.

ligde bazen oynayabilir 30-35 dk sıkışan maçlarda orta yapsın diye

hele sezonun çoğunluğunu osimhen-icardi oynayacaksak hiç yeri yok

Çok kaliteli bir oyuncu barış ve yunustan iyi
topla kesinlikle , ama hareket konusunda - baskı konusunda bence zayıf .

BAY 'da 2 3 maçtır epe etkisiz ama onuda biraz adamın durmadan geçen sezonki oyması üstüne euro2024 hemen sezon açılışı olarak bakıyorum.

genede istediğimiz kadar konuşalım saha dışına çıkıldığında hocanın kaybettiği(daha doğrusu kazanamadığı) maaş maliyeti az olmayan bir futbolcu daha .

Zaha- Ziyech - Kerem üçgenini yönetemedi hoca ve sonunda biri ucuza trasnfer oldu , diğer para kazanmadığımız şekilde kiralandı - öbürü oturarak maaş alıyor.(bonus olarak Tete de vardı geçen sezon)

hani boey kampa bile alınmamıştı ama sonra iyi performans göstermişti ya inşallah Ziyech de açılır. ne bilim umut

Geri
Üst Alt