#22 Hakim Ziyech

ya reis kendini bize aidiyet hissetsen kafana futbol oynamayı koysan senden öyle bi faydalanarız ki sende kazanırsın biz de

zaten her gün filistin için haykırıyorsun. filistin davanda kendini yalnız hissetmeyeceğin ülkedesin. ver kafanı futbola rahatlayalım

Doğru düzgün süre verilmiyorki oynasın. Ziyech her zaman ilk onbir oynamak isteyen futbolcu.

Mertens ile beraber kilit pas konusunda takımdaki en üst düzey isim. Geçen sene de yazıyordum; Ziyech'i 90 dakika box to box kanat olarak kullanıyorduk ve bu yanlış bir kullanımdı. Daha serbest rolde etrafını tempolu ve koşucularla donatırsan her bölgeyi besler bu adam. Tembel bir adam da değil basar eder ama 90 dakika rakip kovalayamaz. Osimhen'in arkasındaki iki 10'dan biri olarak rotasyonda iş yapacaktır Ocak ayına kadar. Sonra ne olur bilemeyiz.

Canı isteyince oynuyor maalesef, yönetilemiyor. Hocayı da suçlamıyorum denedi ama olmuyor demek ki.

okan bunu daha erken oyuna almali. herif kalite. yunustan baristan cok daha iyi bir oyuncu.

Her maç 60. dakikada Mertens ile değişse ikisinden de maksimum verimi alırız aslında ama 30 dakikada bile sakatlanır bu. Bir de hocamız 89. dakikadan önce oyuncu değiştirmediği için olmuyor işte

Dürüst olayım mı ?
Ziyech'in gülüşü ve samimiyetine bakınca aşkın olayım şarkısını daha fazla hakketiğini söyleyebilirim. hatta bu şarkı sözleri bana direkt olarak kendisini hatırlamaktadır.

-şu gülüşe bakarak aşağıdaki sözleri okur musunuz?
Yüzün gülünce güneş doğar ya
Gözlerimi kısarım, güller açar bir anda
İşte seninle bir ömür böyle
Güller, güneşler dolup ellerimizde

hakim-ziyech-3.jpg

Oynamak isterse Osimhen, Mertens ve İcardiyle birlikte ligin uzak ara en iyi oyuncusu. Sorunu neyse halledilmeli ve kazanılmalı. İcardi'den boşalan yıldız eksikliğini hemen doldurmuş oluruz.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsrail ile ilgili söylemleri ülke yönetiminde rahatsızlık oluşturmuş. Kendi bırakmamış direkt kovmuşlar milli takımdan.

Yunus bunu top diye oynar allahin faslisindan ne bekliyorsunuz parasini alsin arada girsin bir kac gol atsin sonra ceksin kafayi dussun

Hangi akla hizmet oyuna giriyor bu adam? Kesinlikle uyusturucu madde kullaniyor bu, bombos kaleye atamiyor.

Geri
Üst Alt