#22 Hakim Ziyech

teknik becerisi baki yani bazen topla bir dönüyor tamam diyorum bu zidane kalitesinde ama topla gidemiyor aynı şekilde geri de gelemiyor. orada kalıyor.

mümkünse oyuna girmesin bundan sonra böyle gevşek gevşek hareketlerinden nefret ediyorum
son pozisyonların içine etti

Ezdiği toplardan birini sağa verse muhtemelen çaprazdan girip gol atmıştık ama her seferinde ezdi ve ezdiği halde adamların tamamen yerleştiği bölgelere top attı, tebrik ediyorum.

Bu oynayacağına yusuf oynasın en azından genç çabalar birşeyler yapmaya çalışır bunun gibi bel hizasını bile geçmeyen saçma toplar atmaz. Bunla da ocak ayında vedalaşılmalı.

Oyuna girerken suratını ve oyuna giriş şeklini görün.
Maç 2-2.

Bu kadar.

O frikiği mümkün olan en salak yere nasıl vurdu acaba.

Bu adam kaç maçtır böyle. Neden ısrar ediliyor anlamıyorum.

Faydalanılmaya çalışılması normal ama çok bir fayda görecek gibi değiliz

Umarım devre arası buna göre bir plan yapılıyordur

Mıy mıy adamları oldum olası sevmiyorum isterse orta sahadan balistik füze atsın yine fikrim değişmez tavırları, hareketleri filan her geçen gün daha fazla itici gelmeye devam ediyor.

Kadro dışı kalması gerekirken her maç bu arkadaş bir şekilde dakika almaya devam ediyor. Zaten doğru düzgün bir adam olsaydı 38'lik Mertens'i her maç 80+ dakika oynatmak zorunda kalmazdık. Gamsız ve umursamazın teki.

Devre arası göndeririz muhtemelen, hoca silmiştir artık bir zahmet. Bunun yerine Yusuf girseydi bari.

Bunu oynatan hocanın kendisine gram saygısı yoktur açık ve net söylüyorum. Topu kaybeder kaybetmez saniyesinde yürümeye başlıyor yemin ederim sahada olsam dalarım kendisine.

Geri
Üst Alt