#22 Mariano Ferreira Filho

Dünyanın en iyi sağ beki. Yanında da Daniel Alves var.

cac2664eff3.jpeg

Noldu buna böyle

Ligin ilk yarisinda sabri’den farki yoktu,simdi ise sanki Dani Alves oynuyor

Bu adam gittikten sonra bayağı iyi bir bek bulmalıyız. Yoksa Eboue'den sonra olandan bile büyük bir kalite düşüşü yaşayacağız. Sene başı gitmesinde sakınca görmüyordum, ŞL performansı da dahil sezonun Muslera'yla birlikte en iyi yabancısı oldu adam.

Finansal fair play varken 1 sene sözleşme vermek lazım. Adam ligin en iyi beki.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim saçma sapan ligimizde oyun zekasıyla fark yaratıyor ama cl de oyun zekası yetmiyor. CL tempo ve güç istiyor. CL de başarı istiyorsak daha iyisini bulmalıyız. Seneye linnes e yol verip bunu yedek bek olarak kullanabiliriz. Tabi daha iyisini bulabilirmiyiz bilmiyorum.

Bizim saçma sapan ligimizde oyun zekasıyla fark yaratıyor ama cl de oyun zekası yetmiyor. CL tempo ve güç istiyor. CL de başarı istiyorsak daha iyisini bulmalıyız. Seneye linnes e yol verip bunu yedek bek olarak kullanabiliriz. Tabi daha iyisini bulabilirmiyiz bilmiyorum.
CL de soyle 2-3 yil basari beklememek lazim. Mumkunati yok cunku suanki mali tabloda. Seneye yine cogu macta 3-4 yer geliriz bundan emin olabilir herkes. Suan Turkiye de hic bir takim CL de is yapamaz. Tamamen lige odaklanip Mariano ile 1 sene daha devam etmek en mantiklisi o yuzden.

Bu adamın ikizi var bence bu kadar performans farkı inanılır gibi değil ...

CL de soyle 2-3 yil basari beklememek lazim. Mumkunati yok cunku suanki mali tabloda. Seneye yine her mac 3-4 yeriz geliriz bundan emin olabilir herkes. Suan Turkiye de hic bir takim CL de is yapamaz. Tamamen lige odaklanip Mariano ile 1 sene daha devam etmek en mantiklisi o yuzden.
CL de başarı derken final oynamayı kastetmiyorum zaten renktaş. Şu an Türk takımlarının yapabileceği en büyük iş gruptan çıkabilmek olur ki bunun içinde über oyunculara ihtiyacımız yok. Mevcut kadroda bir iki iyileştirmeyle yapabiliriz bunu.

CL de başarı derken final oynamayı kastetmiyorum zaten renktaş. Şu an Türk takımlarının yapabileceği en büyük iş gruptan çıkabilmek olur ki bunun içinde über oyunculara ihtiyacımız yok. Mevcut kadroda bir iki iyileştirmeyle yapabiliriz bunu.
Bende onu kast ediyorum zaten kim final diyecek kadar akil tutulmasi yasayabilir ki ;)

Gruptan cikmak bile hayal gecelim o isleri. Seneye paramizi alalim guzelce en onemlisi o. FFP varken bizim kadro kurmamiz cok zor, bu sene ki gibi seneye ayni maclari deja vu gibi gorur gibiyim. UEFA'dan devam edebilirsek belki bir yari final yapabiliriz dogru oyunculari alabilirsek.

bugün son 10 maçı filan olduğu için üzüldüm bi ara. bizi de iyice dönek yaptı ya herif abartı teknik bir sağ bek için. açısı olmadığında topu ters ayakla dardan çıkarması falan hep 10/10 skiller

Adam bildiğin oyun planımızın başrolü gibi bişey yav bu adam olmasa hücum edemeyiz

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt