- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Söve söve adam ettik. Evet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu Fatih Terim bilir ama oyuncunun kendine ceki düzen verdigi belli. 60'dan sonra götünden soluyordu ligin ilk yarisinda.AAK üstad geçen diyordu sözleşmesi bitiyor ondan kasıyor böyle diye hak veriyor musun ?
Sen utanmadan yorum mu yapıyorsun hala sg Pereira'yı falan övOnu Fatih Terim bilir ama oyuncunun kendine ceki düzen verdigi belli. 60'dan sonra götünden soluyordu ligin ilk yarisinda.
CL de soyle 2-3 yil basari beklememek lazim. Mumkunati yok cunku suanki mali tabloda. Seneye yine cogu macta 3-4 yer geliriz bundan emin olabilir herkes. Suan Turkiye de hic bir takim CL de is yapamaz. Tamamen lige odaklanip Mariano ile 1 sene daha devam etmek en mantiklisi o yuzden.Bizim saçma sapan ligimizde oyun zekasıyla fark yaratıyor ama cl de oyun zekası yetmiyor. CL tempo ve güç istiyor. CL de başarı istiyorsak daha iyisini bulmalıyız. Seneye linnes e yol verip bunu yedek bek olarak kullanabiliriz. Tabi daha iyisini bulabilirmiyiz bilmiyorum.
CL de başarı derken final oynamayı kastetmiyorum zaten renktaş. Şu an Türk takımlarının yapabileceği en büyük iş gruptan çıkabilmek olur ki bunun içinde über oyunculara ihtiyacımız yok. Mevcut kadroda bir iki iyileştirmeyle yapabiliriz bunu.CL de soyle 2-3 yil basari beklememek lazim. Mumkunati yok cunku suanki mali tabloda. Seneye yine her mac 3-4 yeriz geliriz bundan emin olabilir herkes. Suan Turkiye de hic bir takim CL de is yapamaz. Tamamen lige odaklanip Mariano ile 1 sene daha devam etmek en mantiklisi o yuzden.
Bende onu kast ediyorum zaten kim final diyecek kadar akil tutulmasi yasayabilir kiCL de başarı derken final oynamayı kastetmiyorum zaten renktaş. Şu an Türk takımlarının yapabileceği en büyük iş gruptan çıkabilmek olur ki bunun içinde über oyunculara ihtiyacımız yok. Mevcut kadroda bir iki iyileştirmeyle yapabiliriz bunu.
Fener macinda mariano üstünden oynamayarak da bir sürü pozisyon bulduk.Adam bildiğin oyun planımızın başrolü gibi bişey yav bu adam olmasa hücum edemeyiz
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi