#22 Mariano Ferreira Filho

baya kötüydü, yine de o kadar ortanin bir tanesi tutmasi da bir zahmet yani. Kendisi de rahatlamistir. Icerde istedigi kadar oynasin. Deplasmanda Linnes pls

transfer dönemi başlamadan bu herifin gecen seneki gibi performans veremesi durumunda ola aina gibi bir herifi kiralamamış gerektiğini söylemiştim. Herifi 2-3kuruşa 2.liglere kiralayıp duruyorlardı bizde scout olmadığı için yine kimseyi bulamadık.
Rezil bir yapilanma sorunumuz var. Bazı isleri komple yenilemeniz gerekir.

Nerede o geçen seneki Mariano. Ortası güzeldi, ona laf yok ama genel olarak maçta hiç beğenmedim.

Deplasmanlarda Linnes oynasa daha iyi olacak sanki defansif açıdan güven vermiyor bazen öyle şeyler yapiyorki tanımakta güçlük çekiyor insan...

kötüydü ama bildiğin kötü oynadıdan farklı bir kötülük var marianoda..
bitmişlik tükenmişlik..
top sürmüyor hiç mesela
hücumu kuvvetli bek diye meşhursan topla boş durumda buluşunca içeri dalarsın çalıma girersin vs mariano bunların hiçbirini yapmadı gelen bütün topları öylesine ortaladı.
top sürmesi çıkışları adam eksiltmesi bu derece kötü müydü bu adamın nasıl bu hallere düştü sebebi fiziksel mi psikolijik mi anlamadım.
o boyla o fizikle bek oynuyorsan lahm gibi marcelo gibi şut,çalım, orta her şeyin yüz üstünden 80 olacak en az ama gel gör ki mariano son derece vasat bu belirttiğim konularda..
linnes linnes diye neden diyoruz forumun yüzde 80 i olarak en az?
linnes 1.sınıf olmasa da tam hücum beki...her gelen topu orta açıyım ne olursa olsun demiyor alıyor veriyor bindiriyor çalım atıyor vs..
uzun lafın kısası marianodan umudu ben kestim..

Deplasmanda 2 galibiyetimiz var ikisindede asisti var kalite boyle bisey

ic sahada oyna be Mariano artik. Acil düzel. Allahtan Linnes zirvede

Aga bu adama özel çalışma mı yaptırırlar yoksa dinlendirirler mi ne yaparlar bilmiyorum ama bir an önce bir şeyler yapılmalı. Koşarken arkadan biri çekiyor sanki adam gidemiyor. Bi omuzda dağılıyor, adam geçecek gücü kalmamış. 60 gibi bir ara herhalde bayılacak dedim kendi kendime

Fernando toparlamaya başladı darısı başına. Şu an için sıkıntı yok, Linnes var, gerekirse sağ bek Nagatomo sol bek Ömer de oynar ama iyi olduğu zaman adamın özel hünerleri bayağı fayda sağlıyor idi.

Asist için teşekkürler

Geçen sene yaşadığı sakatlıktan beri eski Mariano'yu göremiyoruz maalesef

Linnes sakatlanana kadar gözüm görmesin. Ya da verin Türkiye kupası maçlarında takılsın.

Tempo anlamında dip seviye, Sevilla boşuna yollamamış. 1 yıllık ömrü vardı geçen sene kullandık bitti resmen.

Geri
Üst Alt