#22 Mariano Ferreira Filho

Kepaz 1 bek, oyun kurmada iyi eyvallah da bi yere kadar.
Koşamayan bek mi olur lan
Ötekinin de ayağı kopuk gibi orta açıyor bakmaya gerek yok dışarda çünkü

Berbat ötesi Mariano nun Kral Linnes'e tercih edilmesi resmen fiyasko.

Direkt ilk gonderilecek adam ,Linnes in tirnagi etmez brezilyali sabri
DfhWiw1W0AAwYZr.webp

adam ilk geldiğinde nasıldı şimdi nasıl, arada bir parladığı oluyor ama devamlılığı malesef yok ve defansif açıdan sabriyi bile aratacak düzeyde. linnes oynamalı ilk 11 oyuncusu olarak.

Olur mu Sevilla'dan geldi, uefa kupası kaldırdı, Neymar'dan çalım yemedi ama. Linnes'in hakkını kim yiyorsa Hoca/Futbolcu çıksın ondan fazlası. Bu kadar söylüyorum.

Geçen seneki şampiyonluğun baş aktörlerinden biri olan adama bu sene 2-3 maçta kötü oynadı diye Brezilyalı Sabri denmesi, sanki kariyerinin her sezonunda bombok top oynamış gibi ''yok sevilladan geldi,yok neymardan çalım yenmedi xdddxdxd'' denmesi harbi manyaklık.

Tamam kötü oynadı ama el insaf. 12-15 yaş arası yorumlar bunlar

Orta alanda, sağ iç falan mı denesek acaba ? Veya ön libero mu denesek deep lying playmaker hesabı. Ayağı bu kadar düzgün, oyun zekası bu kadar yüksek bir futbolcudan yararlanmak şart.

linnesle önlü arkalı denenmeli.çalım yetenegi,pas oyunu ve zekası vs hersey var işte hücum için

Takım genel olarak pas yapma özürlüsü olduğu için ayağı düzgün olan oyun aklı olan kim varsa takımda yararlanmaktan yanayım şöyle bir baktığımızda Mariano-Fernando-Feghouli ve Emre var takımda bu dediğime uyacak ha birde çok tecrübesiz olmasına rağmen kalitesini gösteren bir Ozan var

Linnes-Donk çok özel adamlar elinden geldiği kadar iyi mücadele edip iyi performans gösteriyorlar ama kalite farklı bir konu hani diğer mevkilerde çok kaliteli oyun aklı çok yüksek olan adamlarımız olsaydı derdim ki Linnes -Donk ikilisi oynasın mücadele etsin vs. diye ama elimizde bu kadar kalite yoksunu kadro varken Feghouli-Fernando-Mariano gibi adamları kazanmaktan yanayım

Zorla Sinan-Eren-Belhanda gibi arzalı adamları kazanmaya uğraşacağımıza Feghouli-Fernando-Mariano gibi kaliteli adamları kazanmaktan yanayım ...

şampiyonluğun en önemli isimlerinden birini bu şekilde değersizleştirip kenara atmayı nasıl becerebilir fatih hoca anlamıyorum

şampiyonluğun en önemli isimlerinden birini bu şekilde değersizleştirip kenara atmayı nasıl becerebilir fatih hoca anlamıyorum

Sen neyden anlıyorsun acaba?

Kenara atmak ne lig maçlarında zaten Mariano oynuyor ve leş gibi oynuyor keşke hiç oynamazsa.

Geri
Üst Alt