#22 Mariano Ferreira Filho

10162549-728xauto.jpg

Bir bekin en önemli vazifesi ilk önce bölgesini savunmaktır. Ama biz belki ileri çıkar da düzgün bir orta yapar diye bunu oynatıyoruz

Mariano'da ki sıkıntı koridoru tek başına kullanmaya çalışmasından kaynaklı

Biraz daha dengeli olsa böyle açıklar vermez.Fizik olarak vücud kaldırmıyor artık biri telkin etmeli ama sanırım hoca bu riskleri alıyor

reis bugün bir kaç defa kademesini kaçırmadan yetişti ama o pozisyonlarda da rakip içinden geçti. ;D

artık ligdeki bütün kanatların kolayca alt edebildiği bir savunmacı maalesef.

Afedersinde sonra icinden gectiler maiconun. Nezaman rakip kanadina yakalansa, adamlar gümbür gümbür geliyordu kalemize.

Üstad benim dediğim 6-7 maçlık bir seri yapmıştık ya vura vura gidiyorduk o dönemlerden bahsediyorum

Maicon sağ beke kayıyor Fernando stoper ortasına çekiliyordu.Mariano'nun da en çok övüldüğü zamanlardan biriydi tabi aynı fizik-kondisyona sahip değil bitik halde

Tüm ileri çıkışlarında top arkasına atıldı . Bir bek bindirme yapıyorsa top muhakkak önüne atılır oysa . Kendisi de çok kötüydü ve pasları çok başarısızdı . Feghouli ile çok iyi anlaşıyor ve ofansta katkısı çok ama defansif yönü git gide zayıflıyor eriyor . Tüm bunlara rağmen futbol aklından ötürü iki senedir aldığımız şampiyonluklardaki müthiş payından dolayı kendisini sevmekteyim fakat 3 sağ bekimiz olduğu düşünülürse yolun sonu gözükmeli Brezilya'ya 1-2 milyon karşılığında gönderilmeli orada iş de yapar .

bence bundaki düşüşü teknik ekibin görmemiş olması imkansız.

ama belli ki talibi çıkmadı.

maalesef yedeği olarak gördüğümüz linnes de sağda iyi değil. solda daha iyi oynuyor.

acaba diyorum sezonun bir noktasında şener-linnes bekleri görür müyüz ?

Üstad benim dediğim 6-7 maçlık bir seri yapmıştık ya vura vura gidiyorduk o dönemlerden bahsediyorum

Maicon sağ beke kayıyor Fernando stoper ortasına çekiliyordu.Mariano'nun da en çok övüldüğü zamanlardan biriydi tabi aynı fizik-kondisyona sahip değil bitik halde

Mariano o günlerden cok uzak... O cok iyi oynadigimiz dönemlerde de, Maiconun oynadigi tarzda, bize zarar verecegini gösteriyordu zaten. Sonra takim biraz performanstan düsünce, büyük felaketler getirdi bu olay basimiza...

Mariano ilk senesinde cok iyidi. Ancak hedeflerimize uygun bir takim olsak, Mariana daha gecen sene bile, yerine alinmis orta yasli bir sag bekin yedegi olmus olurdu.

Miadını çoktan doldurdu. Fernando'yu nasıl gönderdiysek Mariano'yu da üçe beşe bakmadan satmamız gerekiyor. Çin ve Brezilya'da maalesef transfer sezonu bitti ama Katar veya Arabistan'a gönderebiliriz. Katar'da 30 Eylül'e kadar vakit var.

Geri
Üst Alt