#22 Mariano Ferreira Filho

bu arkadaş kesinlikle deplasmanlarda oynamamalı bakın kesin diyorum .gerekirse donk-marcao-luyindama yapıp 3lü savunmaya dönelim.arena'da ki maçlarda yeterli ama deplasmanlarda başka birisi oynuyor.

Son düzenleme:
bu arkadaş kesinlikle deplasmanlarda oynamamalı bakın kesin diyorum .gerekirse donk-marcao-luyindama yapıp 3lü savunmaya dönelim.arena'da ki maçlarda yeterli ama deplasmanlarda başka birisi oynuyor.

o kadar kötü orta açıyor ki, konusuna girdiğimde belki babasının fotosunun görürüm de moralim düzelir diyorum.

ne orta var, ne de babası. :mad:

o kadar kötü orta açıyor ki, konusuna girdiğimde belki babasının fotosunun görürüm de moralim düzelir diyorum.

ne orta var, ne de babası. :mad:

Saçmalamayalım, kaç tane iyi orta açtı adam, bir tanesinde Adem bir tanesinde Diagne hiç etti.

Saçmalamayalım, kaç tane iyi orta açtı adam, bir tanesinde Adem bir tanesinde Diagne hiç etti.
saçmalamak mı ?

sana saçmalamak neymiş söyleyeyim; "her kaliteli görüşüne rağmen, asla kuzenine arka çıkmamak" işte saçma olan bu davranıştır.

Dün takımın en iyilerindendi, 90'da kaybedilen ters topta yakın zamanda görmediğimiz kadar hızlı geri koşuşu ve atağı kesişi de muazzamdı. Fizik olarak Galatasaray kariyerinde hiç olmadığı kadar iyi görünüyor, oyun zekası olarak zaten takım ortalamasını 1-2 tık üstünde. Sağda Mariano gibi adam varken solda Nagatomo gibi gereğinden fazla tek taraflı oyuncunun varlığı daha da göze batıyor. Bence Mariano gayet iyi, biz Visca-Quaresma-Abdülkadir gibi takımlarının hücum ağırlığını çeken kanat oyuncuları haricinde Nagatomo'yu 11 başlatmayı tartışmalıyız artık. Zaten hücumda bir şeyler üretmekte zorlanan takımda Nagatomo iyice el freni oluyor. Mariano ise şu an en azından fizik olarak Galatasaray kariyerinin en iyi zamanlarında görünüyor.

saçmalamak mı ?

sana saçmalamak neymiş söyleyeyim; "her kaliteli görüşüne rağmen, asla kuzenine arka çıkmamak" işte saçma olan bu davranıştır.

Karı kızın bol olduğu sporlara yönlendiriyorum seni ama dönüp dolaşıp yine futbola geliyorsun kuzen ben napayım. :danyal:

kontratının son yılına gelmiş ve seneye kalmayacağının farkında olan iki veterena iki beki emanet ettik.

EC9qEDOXUAIk6_y

Beni bu gecen mac memnun eden olay, iki bekimizin de fizik olarak yükselmis bir performans göstermis olmasi. Ikisi de iyi gidip geldiler. Önceki maclarda denizli, ve hazirlik dönemi adim atmaya takatlari yoktu.

Bu demekki yedikleri agir yükleme fayda vermeye basliyor.

Geri
Üst Alt