#22 Mariano Ferreira Filho

Mariano, defansta Sabriye göre büyük bir etki yapmış olabilir. Umarım daha da iyi olur. Sevillada oynadığı maçlarda, bindiren, topla süratli çıkan bir Mariano görüyorduk.

Konuşmak için henüz erken ama hücumda bir Eboue katkısı bekliyordum.
Eboue ofansif anlamda eşsiz bir oyuncuydu. Mental sıkıntıları olmasa Arsenal'den bize gelmezdi Sagna'yı da kesemezdi zaten. Çok ekstra bir örnek o.

Eboue dahil son 10 yilda gelmis en iyi bek oyuncusudur tartışmasız mariano.

Bizim millet aceleci daha 5 mac bile oynamadan yetersiz bulmak neyin nesi ayrıca adam bariz fark yarattı bunu görememek net sekilde futboldan anlamamaktır.

Yahu ne yaptın? Eboue'nin geldiği ilk sene her maçta en az üç kere çizgiye inip arkadaşlarına asist yapıyordu. Galatasaray'ı izlediğim sürece Eboue'nin ilk senesi kadar hücüma katkı yapmış bir oyuncu neredeyse yok. Belki zorlarsak biraz Perez olur.

Mariano kesinlikle iyi bir oyuncu ve defasınsı Eboue'den daha iyi. Galatasaray gibi her maçı kazanmak için sahaya çıkan takımların beklerininin hücum yönü defansından daha ağır basmalı.
Bana, "taş gibi defans yapan sağ bek mi yoksa hücum yapan, asist yapan, çizgiye inip top çıkaran ama defansif yönü biraz düşük olan biri mi?" diye sorsalar. Ben hücumcuyu seçerim.
Gareth Bale, Tottenhamda bu şekilde oynuyordu.

Eboue Mariano
Fernando Melo
Maicon Ujfa
Sneijder Belhanda
Gomis Drogba vs. bu kiyaslamalar hic bitmeyecek heralde.

ligimizde futbol eskisi gibi değil

4-5 sene önce çok kahraman çıkıyordu ligde ,açık futbol oynayan,rakibe göre değil kendi felsefesiyle oynamaya çalışan ve çalıştıran td ler yok artık

geçen sezon da söylemiştik trabzon maçından sonra, işimizin zorlaşacağını.trabzon bizim nasıl rahat rahat mağlup edileceğimizi göstermişti herkese.sonra dağıldık gittik zaten

bizimle oynayan takımlar hep sağımıza önlem alarak oynadı, feghouli ve asamoah bundan sonra ki maçlar için çok önemli

sol tarafımızda daha işler hale gelince rakip defansın dikkati dağılacak

mariano da rahat rahat bindirecek,gomis te daha rahat oynayacak,ndiaye de bol bol ceza sahasına girecek

başıma birşey gelmeyecekse, ben bu adamın şuana kadar ortaya koyduğu performansını Galatasaray için yetersiz buluyorum.

neye göre yetersiz? Adam simdiden Eboue'den daha fazla katki verdi (Defansif). Alistikca, Feghoulinin gelisi ile, ofansif anlamda daha da iyi olacak.

Sanirim arkadasin begenmeme nedeni Mariano'nun gösterissiz oynuyormus gibi gözükmesi. Adam her mac kac tane kilit pas atiyor, Eboue gibi bastira bastira hücuma cikmiyor belki ama hücuma cikinca kilit paslari muazzam adamin gercekten.

Bence önüne Feghouli gelince daha farkli bir Mariano görecegiz.

Ayni arkadas Maicon'u da begenmemis oynadigimiz lig maclarinda

Stopere Sergio Ramos,sag Beke dani Alves'i bekliyor galiba

bu kuşun kuş olduğunu düşünmemiz için 3 basit neden

8 küsür senede çok çok düşük mesaj sayısı

profilinde 3 yıldızlı bir amblem bulunması

+ benim kanaatim

Yahu ne yaptın? Eboue'nin geldiği ilk sene her maçta en az üç kere çizgiye inip arkadaşlarına asist yapıyordu. Galatasaray'ı izlediğim sürece Eboue'nin ilk senesi kadar hücüma katkı yapmış bir oyuncu neredeyse yok. Belki zorlarsak biraz Perez olur.

Mariano kesinlikle iyi bir oyuncu ve defasınsı Eboue'den daha iyi. Galatasaray gibi her maçı kazanmak için sahaya çıkan takımların beklerininin hücum yönü defansından daha ağır basmalı.
Bana, "taş gibi defans yapan sağ bek mi yoksa hücum yapan, asist yapan, çizgiye inip top çıkaran ama defansif yönü biraz düşük olan biri mi?" diye sorsalar. Ben hücumcuyu seçerim.
Gareth Bale, Tottenhamda bu şekilde oynuyordu.

Sen eboue nin ilk geldiği zamanları hatırlıyormusun f.terim onu takıma alıştırana kadar bikac farklı mevkide denedi.Bu is uyum meselesi birazda.Mariano ilk üç maç bariz fark yarattı.Tecrübesiyle takım oyununa katkısıyla.Bi kere adam kolay kolay hata yapmıyor nerde durup nerde pas atacağını cok iyi biliyor.Ayrıca yeni kurulmuş bir takımız marianoyu değerlendirirken bunuda göz önüne almalıyız diger transferleride tabi.Marianonun takıma uyumu arttıkca önüne feghoulide gelince hücuma katkısı artacaktır.

Sen eboue nin ilk geldiği zamanları hatırlıyormusun f.terim onu takıma alıştırana kadar bikac farklı mevkide denedi.Bu is uyum meselesi birazda.Mariano ilk üç maç bariz fark yarattı.Tecrübesiyle takım oyununa katkısıyla.Bi kere adam kolay kolay hata yapmıyor nerde durup nerde pas atacağını cok iyi biliyor.Ayrıca yeni kurulmuş bir takımız marianoyu değerlendirirken bunuda göz önüne almalıyız diger transferleride tabi.Marianonun takıma uyumu arttıkca önüne feghoulide gelince hücuma katkısı artacaktır.
Ibb macini hatirlar misin
Sol bek sag kanat sol on ft her yerde denemisti mac icinde
Muslera hatali gol yemisti 2 tane yenilmistik

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu kuşun kuş olduğunu düşünmemiz için 3 basit neden

8 küsür senede çok çok düşük mesaj sayısı

profilinde 3 yıldızlı bir amblem bulunması

+ benim kanaatim

yukarıda başka arkadaşa yanıt verdim. Eleştiriden anlamak lazım. 8-9 yıldır üyeyim ve skor taraftarı değilim.
Geçmişte burada moderatörlük yapmışlığım var.
Ayrıca velev ki Fenerbahçeli, Beşiktaşlı vb. kulüp taraftarıyım. Yahu eleştiri eleştiridir. Beğenirsin beğenmezsin.
o üç yıldızda Rapid Wien kulübüne ait.

DHYsfAuW0AAwhBZ.jpg:large
Böyle brezilyaliya can kurban. Reis :)

defansif anlamda iyi ancak ofansda dediğin gibi yetersiz bir performans sergiliyor.

aman renktaş, deme bunları : ) kuş diye gezerler şimdi.

şaka bir tarafa, ben yetersiz derken aslında yeteneksiz diye algılamış olabilir arkadaşlar.

Ben, bu adamın Sevilla performansını biliyorum. Hücumda çok daha iyi olmalı ama sanırım henüz o seviyeye ulaşmadı. Zamanla oynadıkça açılacaktır.

aman renktaş, deme bunları : ) kuş diye gezerler şimdi.

şaka bir tarafa, ben yetersiz derken aslında yeteneksiz diye algılamış olabilir arkadaşlar.

Ben, bu adamın Sevilla performansını biliyorum. Hücumda çok daha iyi olmalı ama sanırım henüz o seviyeye ulaşmadı. Zamanla oynadıkça açılacaktır.
Bende sevilla dan iyi biliyorum ofansi orada cok daha iyiydi o seviyeye gelememis olabilir henuz bakalim gorucez

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam tak diye o kilit pasları kolayca attığı için ve pas gibi orta açtığı için bazılarının beğenmemiş olmaları komik. Mariano zor işleri çok kolay bir şekilde yapıyor. Zaten bu yüzden hücumda yetersizmiş gibi yazmış birileri. Hücum yapmak çalım atmaktan, çizgiyi zorlamaktan ibaret değil. Bunun farkına varılması gerek önce ki defansda da aynı şekilde oynuyor. Konsantrasyonu ve soğukkanlılığı çok yüksek bir oyuncu.. Bu kadar yüksek oyun zekasına sahip, bu kadar soğukkanlı çok az bek var dünyada ki bu adam Garry ile oynadı 3 maçda da. Feg ile çok daha verimli oynayacaktır hücumda. Mariano'nun attığı paslara Garry eksilerde olan oyun zekası ve olmayan yeteneği yüzünden 1382823 saniye sonra tepki veriyor.

DIZ4KKOXYAA98lu.jpg:large

Adam ayda yılda 1 dışarı çıkmış ama hain trafik esir almış sağ bekimizi.

Adam gibi adam

Bizimle adi gecti BAM diye geldi
Bize geldi BAM diye oynamaya basladi
Oynamaya basladi BAM diye katki verdi

Sen tanrinin bir lutfusun

Geri
Üst Alt