#22 Mariano Ferreira Filho

bu adam en üst düzey sağ beklerden dünyada abartmayalım takım genel olarak iyi sorun hocada

Dunyada en ust duzey sagbeklerdenmis zamaninda artik degil. Arda Turanda en ust duzey sol aciklardandi suan goztepe de zor kadroya girer. Son 3-4 haftadir ne hucumda ne savunmada ben hicbir etkinligini gormedim Marianonun. Teknik kapasitesi yuksek ve oyun gorusu fena degil. Ancak cok agir.

Dunyada en ust duzey sagbeklerdenmis zamaninda artik degil. Arda Turanda en ust duzey sol aciklardandi suan goztepe de zor kadroya girer. Son 3-4 haftadir ne hucumda ne savunmada ben hicbir etkinligini gormedim Marianonun. Teknik kapasitesi yuksek ve oyun gorusu fena degil. Ancak cok agir.

hocadan kaynaklanıyor takımın dnalarıyla oynarsan herkes bozulur böyle

Takımda en güvendiğim isimlerden biri. Ligin en kaliteli beki bence. Birkaç maçlık düşüş bu gerçeği değiştirmez ki takım olarak düşüşte olduğumuz ortada.

ilk haftalarda takım iyiydi hava iyiydi tolga bile müthiş katkı sağladı . sonra takım çöküşe geçti kaliteli adamlar bile sırıtmaya başladı . bu böyledir. futbol takım oyunudur . mariaono hem alternatifsiz de. kendi haline bırakırsan rekabet edeceği adam tarık malıysa geriler tabi.
başlarım sizin oynayacağınız topa diyerek bu da kendini salmasa bari.

DQTiyJyWsAIIOMH.jpg

Gerçek kral ne durumda? Takımda muadili olmayan oyunculardan olmadığı gibi esas mevkisi sağ bek olan başka bir oyuncumuz var mı Linnes'i saymazsak ki Tudor saymayacak muhtemelen.

Mariano'nun en az 2 hafta sahalardan uzak kalabileceği ve ilk yarıyı kapatma riskinin bulunduğu öğrenildi. (NTV Spor)

ilk yarıyı kapamıs

İşte bu tadımı kaçıran bir husus.

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
6 ay yok dıye kım dedi

Moral falan kalmadı yapma be reis

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlığı grade 1 strain muhtemelen max 2 hafta

Grade 2 strain ise devreyi kapatır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt