- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Kesinlikle pas atıyor ayak içi o kadar yumuşak vuramazdı
Burdaki video pas ama maçı izlerken şut gibi geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle pas atıyor ayak içi o kadar yumuşak vuramazdı
Mariano > Messi diyebilirmiyiz bu vakitBu Acıya baktım ve ben tatmin oldum kaleye şut attı diyenin alnını karışlarım. Net asist vuruşu yapmış.
GSCimbom Mobile App
Dedik gitti musapcimMariano > Messi diyebilirmiyiz bu vakitBu Acıya baktım ve ben tatmin oldum kaleye şut attı diyenin alnını karışlarım. Net asist vuruşu yapmış.
GSCimbom Mobile App
Abi sabri degil buHadisin ordan yaw.
Öyle bi pas yok. Yok yani. Top soluna düştü sağa çekip vakit kaybetmemek adına solla yapıştırırdi.
Kandirmasin kendini.
GSCimbom Mobile App
Ben ikna oldum karsimAbi sabri degil buHadisin ordan yaw.
Öyle bi pas yok. Yok yani. Top soluna düştü sağa çekip vakit kaybetmemek adına solla yapıştırırdi.
Kandirmasin kendini.
GSCimbom Mobile App
Feghuli mac sonu mariano'nun (guzel) pasi sayesinde gol attim dedi odami kandiriyor bizi
Asılıp kesildiğini düşünmüyorum ben.Kaç kere dedik burada Linnes iyiy niyetli çalışkan olabilir ama bu yetenek farkıyla ancak Marianoyu kulübeden izleyeblir..Adam 2-3 maç kötü diye asıp kestiniz burada sene başı herkesin en çok beğendiği oyuncuydu... Bir sağ beke göre müthiş yetenekli pasları 10 numara orta açıyor adam geçiyor Linnes bunların çoğunu yapamaz sırf daha hızlı daha enerjik diye 11e koyacak değiliz..Çok şükür reyiz beni utandırmadı hoca da hatasının farkına vardı...Özellkle büyük maçlarda kilit isimlerden biri olacak..Önüne kimi koyarsan koy müthiş uyum sağlıyor feghouliyle de öyle Rodriguezle de
Bek dedin Brezilyalı olur !!!