#22 Mariano Ferreira Filho

Evet arkadaşlar bir açı daha buldum ayağını yatırma şekline bakın feghoulinin tam önüne doğru kesiyor

Taraftarın cep telefonuyla yakaladığı acıyı onlarca kamerayla çekim yapan beinsport yakalayamiyor. İlginç Vala. Maç yayının verdiği aci net vuruş. Taraftar kamerasi tam tersini Söylüyor.

GSCimbom Mobile App

Maçta Yalçın Çetin içeriye plase demiş şut dememiş o da canlı izlediği için doğruyu yakalamış

şut için zaten çok zayıf bir vuruş kalır açılarıda izledikten sonra benim fikrime göre de çok ince bir pas atmış

Mariano, 68 kez topla buluştu ve hiç pas hatası yapmadı! Sağ bek.

1522657187104.webp

Bayağı formsuzdu sakatlıktan çıktıktan sonra.

Kendini buldu yinr diyebiliriz, sezonunun ilk yarısındaki alıştığımız Mariano yu görüyoruz yine.

Aynen böyle devam.

sent via GSC

Kaç kere dedik burada Linnes iyiy niyetli çalışkan olabilir ama bu yetenek farkıyla ancak Marianoyu kulübeden izleyeblir..Adam 2-3 maç kötü diye asıp kestiniz burada sene başı herkesin en çok beğendiği oyuncuydu... Bir sağ beke göre müthiş yetenekli pasları 10 numara orta açıyor adam geçiyor Linnes bunların çoğunu yapamaz sırf daha hızlı daha enerjik diye 11e koyacak değiliz..Çok şükür reyiz beni utandırmadı hoca da hatasının farkına vardı...Özellkle büyük maçlarda kilit isimlerden biri olacak..Önüne kimi koyarsan koy müthiş uyum sağlıyor feghouliyle de öyle Rodriguezle de

dikkat ederseniz top dışa doğru açılıyor şut niyetiyle atılmış olsa idi top içe doğru dönerdi. İyi vurması durumunda köşeden gol olurdu aksi durumda kalecinin kucağına veya hafif sağına gider ve muhtemelen topu yakalardı.

Ayrıca o işi tolga yapsa şut derdim ama yapan adam mariano olunca pas olduğunu düşünmek zor değil.

Kötü oynadığı maçlarda kötü oynadı dedik diye eleştirenler var yalan mı söyliyelim 2.yarıda ilk defa güzel oynadı kesik yemese belki yine kötü oynuyacaktı böylece sağ bek konusunda kafamız çok rahat mariano linnes ikiside gayet iyi durumda şuan.

Kaç kere dedik burada Linnes iyiy niyetli çalışkan olabilir ama bu yetenek farkıyla ancak Marianoyu kulübeden izleyeblir..Adam 2-3 maç kötü diye asıp kestiniz burada sene başı herkesin en çok beğendiği oyuncuydu... Bir sağ beke göre müthiş yetenekli pasları 10 numara orta açıyor adam geçiyor Linnes bunların çoğunu yapamaz sırf daha hızlı daha enerjik diye 11e koyacak değiliz..Çok şükür reyiz beni utandırmadı hoca da hatasının farkına vardı...Özellkle büyük maçlarda kilit isimlerden biri olacak..Önüne kimi koyarsan koy müthiş uyum sağlıyor feghouliyle de öyle Rodriguezle de
Asılıp kesildiğini düşünmüyorum ben.

Gerçekten kötüydü formsuzdu ve bu yüzden de hakli olarak eleştirildi.

Ha abartanlar olabilir tabi ama genel olarak asıp kesmedi millet bence.

sent via GSC

Tite'nin yerinde olsam Dani Alves'in yedeği olarak alırım kadroya. Sol bekte 4-5 tane iyi oyuncu var ama sağ bekte Dani Alves dışında iyi alternatif yok.

Müthiş bir asist yaptı, iğne deliğinden geçti top resmen helal olsun.

Geri
Üst Alt