Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.578
- 14.124
- 1.728
Topa girdi ama devaminda herifin bilegini kiriyorfu.
Bilmiyorum yav. Adamin ilk hamlesi topa ve bana sanki Dignemiydi orda gec kaliyor ve ayagini topa baya gec salliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topa girdi ama devaminda herifin bilegini kiriyorfu.
37.5a kadar olan bonuslar kolay bonusVilla opsiyonunu banko kullanır. Bonuslar vs nedir bilmiyoruz ama 25 m euro civarı kendisinden gelse, bir kez daha şampiyon olup cl'e kalsak direkt 50+ m euro ile sezona başlıyoruz demek oluyor bu.
İnanılmaz bir şey.
Gec kalan Digne olabilir ama onun da orada topa hamle yapma hakki vardi.Bilmiyorum yav. Adamin ilk hamlesi topa ve bana sanki Dignemiydi orda gec kaliyor ve ayagini topa baya gec salliyor.
Defansif katkıda gözle görülür bir gelişme var yine takım oyununda gelişim görülüyor. Digne'ye çok iyi toplar çıkardı Digne kötü orta yaptı.Disiplinli ve takım oyunu oynamayı öğreneceği yerde, iyi olan özelliklerini de korursa bayağı komple bir oyuncuya dönüşecektir.
Bizdeki gibi her topu taşı demiyorlar.
Ya olay kullanılıp kullanılmaması değil kişu herifin opsiyonu kullanıldıktan sonra yazsanız şu mesajları olmaz mı? ben hala opsiyonu kullanacaklarına inanmıyorum. berkan ve yunus da dönecek bu gidişle.
Adama Kubilay K falan deyip taşşak geçmemek için opsiyon falan beklemeye gerek yok.şu herifin opsiyonu kullanıldıktan sonra yazsanız şu mesajları olmaz mı? ben hala opsiyonu kullanacaklarına inanmıyorum. berkan ve yunus da dönecek bu gidişle.
Valla suratı, tahta bacakları, sol ayaklı olmaları, ikisinin de 1.90 olması, ikisinin de 3-0'lık fb maçlarında skor katkısı yapmış olması falan cuk oturmuş bir örnek. Egemen ahbabımızı kutlarım bu benzetmeden ötürüAdama Kubilay K falan deyip taşşak geçmemek için opsiyon falan beklemeye gerek yok.
Aston her gün herifi paylaşıyor. İtalyanlar deli değer veriyor.
Bundan sonra her gün Kubilay diyen kimse onunla taşşak geçilmeli. Fenerliler falan etmez o lafları rezillik ötesi.
Çok güldümİtalyan Kubilay Kanatsızkuş diyen bir şahıs vardı nerededir acaba
Ben de seni ve Egemen’i kaşınmaman konusunda uyarırım.Valla suratı, tahta bacakları, sol ayaklı olmaları, ikisinin de 1.90 olması, ikisinin de 3-0'lık fb maçlarında skor katkısı yapmış olması falan cuk oturmuş bir örnek. Egemen ahbabımızı kutlarım bu benzetmeden ötürü
![]()
2 kez çapraz bağı kopartmış, yüksek bonservis riskine girdiğimiz, hücum faulleriyle Burak'ı andıran, bazı faullerinde ayaklarını kaldırışıyla kırmızıya meyilli, takım oyununu baltalayan bir adamdı. Kadroda oynatacak yer de bulamıyorduk. Beğenmek zorunda değilim bu adamı. Lakapta da büyütülecek bir şey olmadığını düşünüyorum.Ben de seni ve Egemen’i kaşınmaman konusunda uyarırım.
Gelecek sefere tepkim bunun on katı olur.