#22 Nicolò Zaniolo | Udinese'de Kiralık

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
2 kez çapraz bağı kopartmış, yüksek bonservis riskine girdiğimiz, hücum faulleriyle Burak'ı andıran, bazı faullerinde ayaklarını kaldırışıyla kırmızıya meyilli, takım oyununu baltalayan bir adamdı. Kadroda oynatacak yer de bulamıyorduk. Beğenmek zorunda değilim bu adamı. Lakapta da büyütülecek bir şey olmadığını düşünüyorum.
Beğenmek zorundasın demedim, git sabaha kadar beğenme.

Düne kadar Zaha sakat diye Fenerlilerin taşak geçmesinden yakınıyordun, kendi futbolcunla sen taşak geçersen herkes geçer.

Galatasaray’dan ayrılsın git her yere dünyanın en kötü oyuncusu yaz istersen skimde değil.

Beğenmek zorundasın demedim, git sabaha kadar beğenme.

Düne kadar Zaha sakat diye Fenerlilerin taşak geçmesinden yakınıyordun, kendi futbolcunla sen taşak geçersen herkes geçer.

Galatasaray’dan ayrılsın git her yere dünyanın en kötü oyuncusu yaz istersen skimde değil.
Bu işlere gireceksek senin de Jose Rodriguez'e yarrak gibi topçu yazmaman lazımdı o zaman

Bu işlere gireceksek senin de Jose Rodriguez'e yarrak gibi topçu yazmaman lazımdı o zaman
Ne alaka olm Jose ile Zaniolo

10 yıl önce esprisine yazdığım bir şey o benim, para vermediğimiz bir adamdı ki o dönemle şu dönem arasında ciddi fark var. Böyle leş algılar o dönemlerde yoktu.

Söylediğim de gayet net, burada verilmeyen değerin on katı ülkesinde ve gittiği takımda veriliyorken hala tatavaya gerek yok. Yarın opsiyonu kullanılır gidin naparsanız yapın, o güne kadar benzer bir tavra da burada yer yok.

Ne alaka olm Jose ile Zaniolo

10 yıl önce esprisine yazdığım bir şey o benim, para vermediğimiz bir adamdı ki o dönemle şu dönem arasında ciddi fark var. Böyle leş algılar o dönemlerde yoktu.

Söylediğim de gayet net, burada verilmeyen değerin on katı ülkesinde ve gittiği takımda veriliyorken hala tatavaya gerek yok. Yarın opsiyonu kullanılır gidin naparsanız yapın, o güne kadar benzer bir tavra da burada yer yok.
Mevcut topçumuza kötü lakap takma örneği olduğu için verdim. Hatta ben de beğenmiştim diye hatırlıyorum o postu. Yoksa iki ismin kalitesini tartışma niyetim yok. Biz de Zaniolo'ya esprisine dedik zaten. Aston Villa opsiyonu kullanırsa dalga geçebilirsiniz. Egemen de ben de şaka kaldıran insanlarız.

Mevcut topçumuza kötü lakap takma örneği olduğu için verdim. Hatta ben de beğenmiştim diye hatırlıyorum o postu. Yoksa iki ismin kalitesini tartışma niyetim yok. Biz de Zaniolo'ya esprisine dedik zaten. Aston Villa opsiyonu kullanırsa dalga geçebilirsiniz. Egemen de ben de şaka kaldıran insanlarız.
Amaç lakap takmaksa ve fiziksel benzerlikse bir şey demiyorum ben öyle algılamadım. Lakap şakayla kalacaksa.

Birinin dediği çıkar/çıkmaz mevzusu da değil bu, taşak geçilse ne olur geçilmese ne olur.

Adam gitti, ki düşündüğünüzden de daha değerliymiş bunu tüm bok atanlara söylüyorum bunu da gördük zira 5 kağıda adam satmışlığımız az varken kiralama bedeli aldık. Yarın satılırsa açık ara rekor olacak ve Bailey varken 11 oynuyor kısa sürede, milli takımda da 11 oynuyorken hala çamur atmaya gerek yok en azından bizle ilişkisi bitene kadar.

Zaniolo'ya tahta bacak diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim.

Amaç lakap takmaksa ve fiziksel benzerlikse bir şey demiyorum ben öyle algılamadım. Lakap şakayla kalacaksa.

Birinin dediği çıkar/çıkmaz mevzusu da değil bu, taşak geçilse ne olur geçilmese ne olur.

Adam gitti, ki düşündüğünüzden de daha değerliymiş bunu tüm bok atanlara söylüyorum bunu da gördük zira 5 kağıda adam satmışlığımız az varken kiralama bedeli aldık. Yarın satılırsa açık ara rekor olacak ve Bailey varken 11 oynuyor kısa sürede, milli takımda da 11 oynuyorken hala çamur atmaya gerek yok en azından bizle ilişkisi bitene kadar.
Resmi rakamlara göre 15'e aldık. Şu anda 5'ini kurtarmış durumdayız. Karlı bir satış olup olmadığını opisyonu kullanıp kullanmayacakları belirleyecek. Roma'ya vereceğimiz kolay ve zor bonuslar, Aston Villa'nın bize vereceği kolay ve zor bonuslar ise tam bir muamma. Açıklanmaması da soru işaretlerini yanında getiriyor. Erden Timur keşke Candaş Tolga'ya gösterdiği belgeleri KAP'a da açıklasaydı. İyice Fb gibi olduk hiçbir detayı açıklamıyoruz. Mertens'i sözleşmesi kaç maçta uzadı, Yunus'un bonuslarda FA Cup türü maçlar dahil mi, Zaniolo'da Konferans dahil mi, kaç dakika oynamaları lazım. Oyunda olmaları yetiyor mu hiç bilmiyoruz.

Zaniolo'ya tahta bacak diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim.
Uzun oldukları için bacak boyları da uzun ince duruyor. Ondan tahta bacak dedim yoksa biliyoruz kaslı olduğunu. Zaten Zaniolo'nun beğendiğim tek özelliği fiziksel olarak güçlü olması

Jose rod. y. Gibi topçu değil miydi zaten yav

mesele onun kalitesi değil yazdım yukarda

Resmi rakamlara göre 15'e aldık. Şu anda 5'ini kurtarmış durumdayız. Karlı bir satış olup olmadığını opisyonu kullanıp kullanmayacakları belirleyecek. Roma'ya vereceğimiz kolay ve zor bonuslar, Aston Villa'nın bize vereceği kolay ve zor bonuslar ise tam bir muamma. Açıklanmaması da soru işaretlerini yanında getiriyor. Erden Timur keşke Candaş Tolga'ya gösterdiği belgeleri KAP'a da açıklasaydı. İyice Fb gibi olduk hiçbir detayı açıklamıyoruz. Mertens'i sözleşmesi kaç maçta uzadı, Yunus'un bonuslarda FA Cup türü maçlar dahil mi, Zaniolo'da Konferans dahil mi, kaç dakika oynamaları lazım. Oyunda olmaları yetiyor mu hiç bilmiyoruz.

Uzun oldukları için bacak boyları da uzun ince duruyor. Ondan tahta bacak dedim yoksa biliyoruz kaslı olduğunu. Zaten Zaniolo'nun beğendiğim tek özelliği fiziksel olarak güçlü olması

mesele onun kalitesi değil yazdım yukarda
Zaniolo’nun en büyük riski sakatlık, sakatlanmadığı sürece verdiğimiz para ve fazlası her türlü çıkar. Bizde oynamayacağı için de bonus falan çalışmaz, pay veririz belki.

Ki beklediğimden iyi girdi takıma, böyle devam ederse 27.5 garanti en azından sonrasındaki kolay bonuslarla en kötü 30u geçer.

Buraya kadar şüphem yok ama sakatlanmamalı, bu en kötü senaryo olur kiralığın riski de burada.

Zaniolo’yu takip etmedim bu sene ne yaptı paylaşımlar dışında ama,

Bizde oynarken burada bariz kendini takımdan üstün görüyordu ve bunu yönetmeye çalışmak ile de bence uğraşmak istemedik.

Bunun dışında 23 yaşında İtalya’nın next Totti gözüyle baktığı bir futbolcunun zaten gelmesi bile ayrı bir şaşkınlık sebebi iken uzun süre kalmayacağı da belliydi.

Bunun yanında bu sene EPL vitrininde forma şansı bulmuş olması da Süper Lig’in zottirik takımlarına karşı yapacağı istatistiklerden potansiyel alıcılar için de daha değerli. İyi oynarsa ve oynadığını gören United, Chelsea gibi takımlar seneye çat diye aladabilirler adamı 5-6 daha fazlasını net de verip.

15 artı bonus şeklinde yapılan anlaşmanın ve Aston Villa ile olan bonusların açıklanmamasının yarattığı hoşnutsuzluk bende de mevcut olsa da, Erden Timur’un bonuslarda da zarar etmeyecek ve karı maksimize edecek şekilde anlaştık açıklamasına güveniyorum.

İyi oynadığı koşulda Villa yerine United ya da Chelsea yapabileceğini de düşünüyorum ki bu durumda bence bonussuz gelirimiz de daha yüksek olur. Çünkü pazarlık yaparken sizin liginizde bu performansı verdi zaten diyorsun.

35-40 arası geliri umuyorum ki göreceğiz.

Bunlardan bağımsız 2 maçtır izlediğim Tete bizim takıma daha iyi geldi oyun tarzı olarak. Çünkü çalım atmayı bilmeyen 2 kanat vardı elimizde. Tete top kontrolü olarak Barış’tan, çalım tekniği olarak da hem Kerem hem de Barış’tan net önde.

Üstelik Zaha ve Zaniolo gibi takımdan kendini ayrık da görmüyor.

Kalsaydı Zaniolo-İcardi arasında kıskançlık ve olumsuz duyguya giden bir rekabet sinyalini almıştım. Bu sene onu çıkartabilecek isim yine Zaha gibi ama o da daha o katkıyı veremedi saha içinde.

Kiracagi satis rekoru kolay kolay gecilemez. Su anda o degere yaklasabilecek sadece Boey var.

Aston Villa ya gitmesi kendine güvenini gösteriyor. Premier ligde kendini kanıtlayacağından emin.

Geri
Üst Alt