- 18 Mayıs 2011
- 50.616
- 53.692
- 4.463
yedek forvet olarak is yapar miAklı başına gelmeye başladı geç de olsa. Yetmez tabii çok emek vermesi lazım tekrar güven tesis edebilmesi için. Göreceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedek forvet olarak is yapar miAklı başına gelmeye başladı geç de olsa. Yetmez tabii çok emek vermesi lazım tekrar güven tesis edebilmesi için. Göreceğiz.
İtalyanların altın çocuğu Nicolo Zanioloo abiiBakıyorum herkesi kandırmış yine.
Dış görünüş her şey abi bu adam H.Dervisoglu tipinde olsa bu kadar pozitif olur muydunuz, sanmam.
Halil verir bu vermezKafayi vermesi lazim, tek etken o. Istemesi lazim.
Halilde ilk geldiginde ayni seyleri yapmayip yatip claismadigi icin bir halt olamadi. (Bence)
Muhtemelen transferin sonlarina dogru gidecektir ama. Kampta bilmiyorum ne kadar hocanin kafasina yatar.
Belli de olmaz be, lig icin cok kotu durmuyir bende (tabii eger istekli olursa, yoksa zaten bir katkisi olmaz problem olma haricinde)Halil verir bu vermez
Hocaya gelince birinden umudu kestiğinde geri dönüşü olmuyor, sıfır alternatif olsa yine ayrılsın ister
Hocaya güveniyorum en doğru kararı verecektir de Zaniolo'yu üçe beşe elden çıkarıp 20 mio gibi parayı Mikautadze gibi topçulara gömmenin de mantığı yok.yedek forvet olarak is yapar mi
Takımda pek ipleyen olmaz bunu ,toksiklik yapacak kadarHoca genelde toksik adam istemiyor.
Zanio da toksik bi herif bnc
Bakalim ne olacak
Maaş ne alakaOyuna gelmeyin bilerek yapıyor, biliyor çünkü buradaki maaşı başka bir yerde kazanamaz bu saatten sonra
Yatmak isteyecek tipe benzemiyor ama burada oynayim tekrar piyasa yaparim, yine guzel maas alirim kafasinda goruyorum, baska takima satmaya kalksak bizdeki maasa veren olmaz bu saatten sonra. Gerci aradaki farki bizden talep edebilir yine.Maaş ne alaka
İstese yatarak alır 2 senede 5.5 milyon euroyu zaten.
Ya amatör küme ya da yukarı çıkma noktasında şu an.Yatmak isteyecek tipe benzemiyor ama burada oynayim tekrar piyasa yaparim, yine guzel maas alirim kafasinda goruyorum, baska takima satmaya kalksak bizdeki maasa veren olmaz bu saatten sonra. Gerci aradaki farki bizden talep edebilir yine.