#22 Nicolò Zaniolo | Udinese'de Kiralık

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Kafayi vermesi lazim, tek etken o. Istemesi lazim.

Halilde ilk geldiginde ayni seyleri yapmayip yatip claismadigi icin bir halt olamadi. (Bence)

Muhtemelen transferin sonlarina dogru gidecektir ama. Kampta bilmiyorum ne kadar hocanin kafasina yatar.
Halil verir bu vermez

Hocaya gelince birinden umudu kestiğinde geri dönüşü olmuyor, sıfır alternatif olsa yine ayrılsın ister

Halil verir bu vermez

Hocaya gelince birinden umudu kestiğinde geri dönüşü olmuyor, sıfır alternatif olsa yine ayrılsın ister
Belli de olmaz be, lig icin cok kotu durmuyir bende (tabii eger istekli olursa, yoksa zaten bir katkisi olmaz problem olma haricinde)

Hoca acisindan dedigin bence handikap. Genclere de asla sure vermiyor kupa harici. Bu sezon 14 15 adamla donmez, baya sorun yasar

aston villa, atalanta, fiorentina gibi orta sınıf takımlarda başarılı olamaması normal.

biz gibi hücum eden topa %70 sahip olan şampiyonluğa oynayan ekipte taraftar desteği ile daha çok skor üretir.

mesela siz real betis’de oynarken mi daha iyi oynarsınız yoksa real madrid’de mi?

yedek forvet olarak is yapar mi
Hocaya güveniyorum en doğru kararı verecektir de Zaniolo'yu üçe beşe elden çıkarıp 20 mio gibi parayı Mikautadze gibi topçulara gömmenin de mantığı yok.

Zaniolo'yu karşılıklı kazanmaya çalışaktır taraflar. Çocukta cevher var neticede.

Okan hocanın kararına saygı duymalıyız sanırım bir şans verecek gibi ama iyi bir teklifte gözdende çıkarabilir şu net ki Zaniolo kalmak istiyor paylaşımlarıda geri yüklemiş

Gasperi’nin yapamadığını bizim yapmamız imkansız. Muhtemelen yine kiralanır, kalacağını sanmıyorum

Kötü karakterli sorunlu 1 adam.1 yıl yüksek performans gösterip arkasına bakmadan kaçar bu nankör. Bizi basamak olarak kullanmasını istemiyorum. Umarım güzel paraya satarız ve bundan kurtuluruz.

Oyuna gelmeyin bilerek yapıyor, biliyor çünkü buradaki maaşı başka bir yerde kazanamaz bu saatten sonra

Bologna isi iptal mi oldu? Görüsmeler devam eder umarim.

Maaş ne alaka

İstese yatarak alır 2 senede 5.5 milyon euroyu zaten.
Yatmak isteyecek tipe benzemiyor ama burada oynayim tekrar piyasa yaparim, yine guzel maas alirim kafasinda goruyorum, baska takima satmaya kalksak bizdeki maasa veren olmaz bu saatten sonra. Gerci aradaki farki bizden talep edebilir yine.

Yatmak isteyecek tipe benzemiyor ama burada oynayim tekrar piyasa yaparim, yine guzel maas alirim kafasinda goruyorum, baska takima satmaya kalksak bizdeki maasa veren olmaz bu saatten sonra. Gerci aradaki farki bizden talep edebilir yine.
Ya amatör küme ya da yukarı çıkma noktasında şu an.

Ben kalacağını düşünmüyorum hala bir ton talip çıkıyor.

Akıllı ol, topunu oyna. Şampiyonlar Ligi'nde yeniden piyasa yap. Şu halinle gideceğin hiçbir kulüp, Galatasaray'dan daha büyük olmaz. Galatasaray, eğer değerlendirirsen senin için büyük bir şans aslanım.

Geri
Üst Alt