#22 Nicolò Zaniolo | Udinese'de Kiralık

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Burukta olsa çok mutluyum. Burukluğumun sebebi tabiki Zani değil. İnanmak hala cok zor geliyor. Nicolo Zaniolo gibi 2 sene içinde İtalyanın en büyük oyuncusu olsa şaşırmayacağımız kalitede bir on/sağ ön oyuncusunun bizi tercih etmesi çok büyük bir vizyon. A class bir oyuncu. Umarım her şeyin yoluna girdiği günlerde Zaniolo Mertens Kerem Icardi 4lüsünü SAĞLIKLA izlemek nasip olur. Hoşgeldin Signore..Ekli dosyayı görüntüle 191967

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fotoğraftaki hepsi aynı oyuncuya mi ait sanki her biri farklı bir birey?

Yabancı forumlarda Balotelli Zaniolo'nun yanında Einstein kalır gibi şeyler okudum, son kararları gerçekten feci diyorlar. İcardi'yi deli edecek muhtemelen saha içinde.

Hocam onların kriterleriyle bizimkileri bir tutmamak lazım. Onların şu kıyaslamada bile laf ettikleri Balotelli’nin Serie A zamanları ki adamın en sağlam dönemi yani. O Balotelli buraya geldi futbolu sallamaz bu deli derken bizleri hayran etti oyununa.

Bu 5 büyük ligin taraftarları yazar çizer, onların eziklemeye gerçekten hakkı var.

Zaniolo burada uçar kaçar yapamayacağı iş yok, yeter ki istesin

#21 hayırlı olsun camiamıza.

Uğurlu numaram 21 formam da vardı eskiden
Umarım hayırlı olur başarılar dilerim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sol kolunun arka kısmında 21 dövmesi mevcut. Forma numarası şüphesiz #21 olacaktır.

zaniolo-2-scaled-e1596112928970.jpg

Hocam yapma etme Premier Lig takımları ne oyunculara ne paralar verdiler.

Cenk denen orta sınıf oyuncuya 23 milyon € verdiler. Gözünüzü seveyim bunu kıstas olarak almayın.

Adamların küme düşen takımlarının yayın gelirlerini biz 2 sezon CL'ye gitsek kazanamıyoruz.

Oradan gelen tekliflere bakıp almak saçmalık yani. Neyse bana göre net çok çok büyük risk.

Zarar ettirme olasılığı %80. Benim şahsi fikrim gönderirken umarım verdiğimiz parayı çıkarırız... Yoksa büyük mıçtık.
yahu neyin kafasındasın sen arkadaşım yok %80 zararmış hangi profesyonel bilgi ile bu saçmalığı yazıyorsun
birde erden timur gibi bir adam var senden benden daha cok seven bu klubu o adamlar bilemeyecek bir sen bileceksin..
adam önce çıksın oynasın ondan sonra yaz
ayrıca 23 yaşında italyanın Wonderkid i sen kaç paraya almayı düşünüyordun acaba

Torreira'dan sonra bir diğer Avrupa'da potansiyeli belli olup biraz gözden düşmüş uygun şekilde takıma kattığımız 2.transfer çok değil 1-1.5 senede satın aldığımız fiyatların 2 katına belki daha fazlasına satabileceğimiz transferimiz olucaktır.

Bu hamlelere mutlaka devam edilmeli hem kalite anlamında ligin üstünde topçularımız oluyor hem de satın aldıktan 1-2 sene sonrasında iyi bonservisler kazanıcaz. Bir nevi parayı garanti yatırıma yatırmış olucaz illaki birkaç tutmayan kötü giden hamleler olucaktır ama getirileri çok daha büyük olucaktır.

Yönetimi tebrik etmek lazım çok büyük hamleler yapıyorlar ve çok doğru yolda ilerliyoruz.

Fabrizio süperligde bonservis rekoru kıracak diyordu ama kıramamış bonussuz haliyle.

bonservis.png

Hoş geldin aslan parçası

Buymus herhalde. Daha cocukmus ya lan :( Ben yirmili yaslarda saniyordum

Çok üzgünüm Çok ah canım kardeşim renktaşım. Ne kadar da mutlu uyumuştur trabzonu yenmişiz, belki uyumadan önce Zaniolo'nun hayalini kuruyordu, onun gollerini hayal ediyordu.
Mekani cennet olsun ve eminim cennetten izlemeye devam edecek ☹️

430 bin aboneli bir meksikalı futbol kanalı, türk futbol tarihinin en pahalı transferi zaniolo ve galatasaray kadrosunu incelemiş

ispanyolca ama güzel

aynı zamanda 575 bin aboneli endonezyalı futbol kanalı da zaniolo transferi ve galatasaray'ı 2 gün önce incelemişti

yahu neyin kafasındasın sen arkadaşım yok %80 zararmış hangi profesyonel bilgi ile bu saçmalığı yazıyorsun
birde erden timur gibi bir adam var senden benden daha cok seven bu klubu o adamlar bilemeyecek bir sen bileceksin..
adam önce çıksın oynasın ondan sonra yaz
ayrıca 23 yaşında italyanın Wonderkid i sen kaç paraya almayı düşünüyordun acaba
Arkadaşım saçmaysa benim fikrim benim öngörüm bu. Ben orada zarar ettirme olasılığını yazmışım değil mi "olasılık" önce okuduğunu anla.

Adamın güncel durumdan yola çıkarak riski söylemeye çalışıyorum. Ben heyecanlanmadım mı zannediyorsunuz?

O adamı geçmişten beri takip eden biriyim canlı izleyecek olmak benim için inanılmaz keyif.

Varımızı yoğumuzu bu tarz riskli bir adama basmasaydık demeye çalışıyorum.

Çıksın oynasın sonuna kadar destekleyeceğiz ama işler iyi gitmezse ilk gelip burada gömecek olanlarda genelde adam geldiğinde methiyeler düzenler oluyor. Ödenen rakam bizim çapımızın çok üstünde o yüzden çok beklenti oluşacak adam bunun altında ezilebilir daha gelişimini hem oyun anlamında hem de mental olarak tamamlamamış bir oyuncudan bahsediyoruz. Neyse uzun uzun anlatmaya gerek yok.

Arkadaşım saçmaysa benim fikrim benim öngörüm bu. Ben orada zarar ettirme olasılığını yazmışım değil mi "olasılık" önce okuduğunu anla.

Adamın güncel durumdan yola çıkarak riski söylemeye çalışıyorum. Ben heyecanlanmadım mı zannediyorsunuz?

O adamı geçmişten beri takip eden biriyim canlı izleyecek olmak benim için inanılmaz keyif.

Varımızı yoğumuzu bu tarz riskli bir adama basmasaydık demeye çalışıyorum.

Çıksın oynasın sonuna kadar destekleyeceğiz ama işler iyi gitmezse ilk gelip burada gömecek olanlarda genelde adam geldiğinde methiyeler düzenler oluyor. Ödenen rakam bizim çapımızın çok üstünde o yüzden çok beklenti oluşacak adam bunun altında ezilebilir daha gelişimini hem oyun anlamında hem de mental olarak tamamlamamış bir oyuncudan bahsediyoruz. Neyse uzun uzun anlatmaya gerek yok.
Varımızı yoğumuzu bastığımızı nerden biliyorsun?

Varımızı yoğumuzu bastığımızı nerden biliyorsun?
Ne zannediyorsunuz abi Dursun gelince bir anda kulüp zenginleşti mi?

Haziran ayında yıllık mali rapor yayınladığında FFP kapımıza bir kez daha gelirse o zaman göreceğim ben sizi?

Dursun en son böyle bol keseden harcadığında başımıza ne geldiğini herkes biliyor.

Neyse okey biz çok zenginiz istediğimiz herkesi 15-20 vererek alırız. Eyvallah...

Ne zannediyorsunuz abi Dursun gelince bir anda kulüp zenginleşti mi?

Haziran ayında yıllık mali rapor yayınladığında FFP kapımıza bir kez daha gelirse o zaman göreceğim ben sizi?

Dursun en son böyle bol keseden harcadığında başımıza ne geldiğini herkes biliyor.

Neyse okey biz çok zenginiz istediğimiz herkesi 15-20 vererek alırız. Eyvallah...
Yazdığım mesaj ile dediklerinin alakası 0 ben dursun başkan çok zengin diye bir şey demedim Kap'a göre konuşursak 15 milyon euro yu 5 yılda ödeyeceğiz buda yılda 3 milyon yapar ve bu kulüpte yılda 3 milyonu verebilecek durumda benim gördüğüm üzere hiçte varımızı yoğumuzu basmışız gibi bir durum yok. Kap dışı bir şeye de inanmıyorum fabrizioda dahil kulübün resmi kaynağı her şeyin önündedir.

Yazdığım mesaj ile dediklerinin alakası 0 ben dursun başkan çok zengin diye bir şey demedim Kap'a göre konuşursak 15 milyon euro yu 5 yılda ödeyeceğiz buda yılda 3 milyon yapar ve bu kulüpte yılda 3 milyonu verebilecek durumda benim gördüğüm üzere hiçte varımızı yoğumuzu basmışız gibi bir durum yok. Kap dışı bir şeye de inanmıyorum fabrizioda dahil kulübün resmi kaynağı her şeyin önündedir.
Hani unutuyoruz ama Burak Elmas'ın 5 taksitle aldığı oyuncular da var. Onların da taksiti her yıl geliyor yaa mali raporlara.

Kap'a Diagne'nin bonusunu da yazmamışlardı sadece 10 milyon € diyordu. Sonrasında yöneticiler bile 13'e aldık dediler.

"Profesyonel futbolcu Mbaye Diagne'nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 10.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 4.5 sezon için anlaşmaya varılmıştır."

Neyse demek istediğim belli benim de kim nasıl anlarsa anlasın.

Bizim için çok çok riskli bir hamle umarım zarar etmeyiz.

Geri
Üst Alt